Feladatok

  1. Az egyéni szállóvendégek, a csoportok és a rendezvények ételeinek előkészítésében aktívan részt vesz
  2. A chef által meghatározott feladatokat elvégzi, utasításának eleget tesz
  3. Közösen felel a konyhán dolgozókkal együtt a higiéniai előírások maradéktalan betartásáért
  4. A konyha kiszolgáló helyiségeinek folyamatos rendbetétele
  5. A konyhai eszközök szakszerű kezelése tisztán tartása
  6. A fekete és fehér mosogatóban való edények, porcelánok, evőeszközök elmosása, elpakolása
  7. A beérkezett áruk megfelelő elrakásában való segítség
  8. Zöldségek megtisztítása, minőségének megőrzéséhez megfelelő elcsomagolása
  9. Tálaláskor a chef és a szakácsok háttérsegítése
  10. A munkafelületek, falak gépek lemosása, szemetes edények kiürítése, elmosása

Elvárások

A fenti feladatok elvégzése a lehető legnagyobb odafigyeléssel, a chef és szakácsok utasításainak maradéktalan betartása.

Előnyt jelent

Több éves tapasztalat vendéglátási vagy szállodai konyhán

Amit kínálunk

  • Családias, összetartó csapat
  • Azonnali kezdési lehetőség
  • Hosszútávú stabil munkahely
  • Rugalmas munkaidőbeosztás
  • Támogató vezetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Munkába járás költségtérítése
  • Szép kártya
  • Hosszú távú, megbízható munkalehetőség

Munkahelyi extrák

  • Zuhanyzási lehetőség
  • Kerékpártároló
  • Parkoló

Céginformáció

A Hotel Lovasberény újonnan nyíló négycsillagos szálloda, gyönyörű erdei környezetben. Székesfehérvártól 25 km-re.  Összetartó csapat, családias hangulat. Fejlődési lehetőség. Stabil, biztos munkahely. 
A munkavégzés helye: Hotel Lovasberény

Jelentkezés módja

 Kattintson a "Jelentkezem" gombra. Kérem csatolja magyar nyelvű Önéletrajzát.

JELENTKEZEM