13 étteremből álló, folyamatosan bővülő étteremlánc, X. kerületben található központi termelőkonyhájára keresünk pozitív szemléletű, megbízható kollégánkat az alábbi pozícióba:
rizsfőzés rizsfőző géppel
ázsiai tészták áztatása
a konyhafőnök és a műszakvezető utasítása alapján, különböző kiszerelésű termékek napi bontása
aktív részvétel a napi termelési feladatokban
hasonló, nagykonyhai munkakörben szerzett tapasztalat
pontosság, precizitás és gyorsaság
jól tűri a monoton munkavégzést
nagy teherbírás
rugalmas, nyitott személyiség
minőségi alapanyagokat ismerhetsz meg és különleges technológiákkal találkozhatsz konyhánkon
meghatározott ütemtervben zajlanak a folyamataink, ennek köszönhetően nincs az A'la carte konyhákra jellemző stressz
12 órás műszakokat; 'A' héten 3 munkanapot, 'B' héten 4 munkanapot
kéthetente szabad hétvégét
mindig pontosan érkező fizetést, kiemelt alapbérrel
időarányos fizetési előleg lehetőségét
modern, jól felszerelt környezetet
térítésmentes munkahelyi étkezést és BKV bérletet
szuper csapatépítő programokat /negyedéves-éves szinten/
pizza- és gyümölcsnapokat
támogató vezetőséget és jól összeszokott csapatot, ahol garantáltan megtalálod a helyed
kiszámítható és rugalmasan alakítható beosztást, amivel könnyedén tervezhetsz
Ha szívesen csatlakoznál a csapatunkhoz, küldd el önéletrajzod nekünk!
A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.