Cégünk dobozolt étel gyártásával foglalkozik. Nagyüzemi konyhai tapasztalat és üstökben való főzés tudása elvárás!
Üzem működése:
Éjjeli műszak:
első munkanap szombat 22.00-07.00
utolsó nap szerda 22.00-07.00
Nappalos műszak:
első munkanap vasárnap 06.00-15.00
utolsó munkanap csütörtök 06.00-15.00
- Konyha teljeskörű irányítása, mellette szükség esetén termelői munkavégzés!!
- Ételek tökéletesre gyártásának felügyelete, ellenőrzése
- Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása
- Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása
- Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése)
- Számítógép felhasználói szintű ismerete
- Beosztás készítése
- Teljes eszköz- és alapanyag készletért felelősség vállalása