Feladatok

Cégünk dobozolt étel gyártásával foglalkozik. Nagyüzemi konyhai tapasztalat és üstökben való főzés tudása elvárás!

Üzem működése:
Éjjeli műszak:
első munkanap szombat 22.00-07.00
utolsó nap szerda 22.00-07.00
Nappalos műszak:
első munkanap vasárnap 06.00-15.00
utolsó munkanap csütörtök 06.00-15.00
  • Konyha teljeskörű irányítása, mellette szükség esetén termelői munkavégzés!!
  • Ételek tökéletesre gyártásának felügyelete, ellenőrzése
  • Étlap tervezése, rendezvény menük összeállítása
  • Árurendelések, készletgazdálkodás, árkalkulációk összeállítása
  • Higiéniai és egyéb előírások betartása és betartatása (HACCP rendszer üzemeltetése)
  • Számítógép felhasználói szintű ismerete
  • Beosztás készítése
  • Teljes eszköz- és alapanyag készletért felelősség vállalása

Elvárások

  • Ambíciózus, terhelhető, csapatjátékos
  • Minimum 5 éves szakmai tapasztalat
  • Vezetői tapasztalat
  • Jó kommunikációs képesség
  • Jó problémamegoldó és alkalmazkodó képesség
  • "B" kategóriás jogosítvány

Előnyt jelent

  • Hasonló komplexumban szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Versenyképes jövedelem
  • Családias, barátságos környezet
  • Fiatalos, lendületes csapat

JELENTKEZEM