Feladatok

  • a konyha üzemelési és termelési feladatainak szervezése,
  • személyes részvétel az ételek készítésében
  • a konyhai személyzet munkájának irányítása,
  • gondos alapanyag / nyersanyag gazdálkodás,
  • HACCP előírások betartása és betartatása,
  • az üzleti egység törvényi és jogszabályi kereteknek megfelelő működtetése,
  • hatékony, együttműködő csapat és kellemes munkahelyi légkör kialakítása,
  • étlap tervezése, kalkulációk készítése, alapanyag rendelése,
  • rendezvény menük összeállítása, lebonyolításban való részvétel,
  • az ételek megfelelő minőségben való elkészítése, valamint tálalása, kóstolása.
  • naponta 200-220 főre reggeli, ebéd vacsora
  • 16-18 fős csapat vezetése

Elvárások

  • szakirányú végzettség,
  • vezetői tapasztalat,
  • kitűnő kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség,
  • magasfokú szervezőképesség,
  • jó problémamegoldó és alkalmazkodó képesség,
  • gazdálkodási szemlélet,
  • eredmény orientált gondolkodás,
  • határozott fellépés, kreativitás,
  • MS Office (Word, Excel, Outlook) felhasználói szintű ismerete.

Előnyt jelent

A korábban hasonló területen szerzett tapasztalat
Pozitív vélemyény előző munkahelyekről
Kreatív gondolkodás
Stressztűrő képesség

Amit kínálunk

  • igényes munkakörnyezet,
  • remek csapat,
  • munkábajárás költségtérítés
  • partnerszállodáinkba kedvezményes üdülés
  • ingyenes parkolás

Céginformáció

Az Abacus Hotel Magyarország vezető business szállodája immár 15 éve.
A hotel magyar tulajdonú, az ország egyik vezető innovatív üzleti szállodája, közel Budapesthez. 
Üzleti és szabadidős vendégek, csoportok, céges és privát rendezvények jellemzik mindennapjainkat.
A szállodában 128 szoba,étterem,bárok, konferenciatermek és spa részleg is üzemel. 

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajz csatolását kérjük, lakcím feltüntetésével.

JELENTKEZEM