Feladatok

  • A konyhai dolgozók szakmai irányítása, beosztások készítése és a létszám folyamatos optimalizálása
  • Az áruforgalom felügyelete, ellenőrzése és hatékony készletgazdálkodás
  • Új ételek, ételsorok összeállítása, menük tervezése a szezonális és minőségi alapanyagok figyelembevételével
  • Az ételek megfelelő minőségben való elkészítése és szakszerű tálalása
  • A konyhai higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások (HCCP) maradéktalan betartása és betartatása

Elvárások

  • Legalább 3 éves konyhafőnöki tapasztalat szállodai vagy nagykonyhai környezetben.
  • A modern konyha alapanyagainak és technológiáinak ismerete és magabiztos alkalmazása
  • Magasszintű vezetői készségek és felelősségtudat
  • Jó problémamegoldó képesség és kommunikációs készség.
  • Rugalmasság, precizitás és csapatban való együttműködés.

Amit kínálunk

  • Versenyképes, a szakmai tapasztalatot tükröző jövedelem
  • Főállású, hosszú távú munkalehetőség egy stabil és elismert szállodában
  • Fiatalos, támogató munkakörnyezet és összetartó csapat
  • Személyzeti étkezési lehetőség
  • Munkába járás támogatása

Céginformáció

A Sátoraljaújhelyen található Rákóczi Hotel*** konyhafőnök munkakörbe munkatársat keres

A Rákóczi Hotel, Tábor és Rendezvényközpont a vendéglátás iránt elhivatott, precíz és kreatív konyhafőnököt keres. Amennyiben szenvedélyed a gasztronómia, a főzés és szeretnél egy dinamikus, barátságos környezetben dolgozni, akkor nálunk a helyed!

Jelentkezés módja

Amennyiben úgy érzed, megfelelsz a fenti elvárásoknak, és szívesen lennél tagja csapatunknak, várjuk önéletrajzodat és motivációs leveledet csatolva a Jelentkezem gombra kattintás után!

 

JELENTKEZEM