Feladatok

  • A konyha munkarendjének kidolgozása, a konyhai alkalmazottak feladatainak kijelölése, tevékenységük összehangolása, irányítása és ellenőrzése
  • Étterem koordinálásával kapcsolatos operatív és adminisztrációs teendők ellátása
  • A szezonális étlap és rendezvény ételkínálat összeállítása
  • Konyhai folyamatokban és minőség-ellenőrzésben való részvétel
  • Alapanyag rendelés
  • Gazdálkodás
  • Konyhai berendezések szakszerű üzemeltetése
  • Meleg- és hidegkonyhai ételek készítése (A’ la carte)
  • Nyersanyagok előkészítése, feldolgozása, adagolása, díszítése stb.
  • HACCP szabályok betartása, konyhai berendezések és munkaterületek tisztán tartása és felügyelete

Elvárások

  • szakirányú végzettség
  • minimum 3-5 év szállodai területen szerzett tapasztalat, szakmai felkészültség
  • közegészségügyi előírások ismerete
  • precizitás, önállóság, megbízhatóság, kreativitás
  • nagy munkabírás, terhelhetőség
  • stressz-mentes konyhai környezet fenntartása

Előnyt jelent

  • Kreativitás, kísérletező kedv

Munkahelyi extrák

  • Parkoló
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

  • Azonnali munkakezdés
  • Hosszú távú munka és fejlődési lehetőség, egész évben nyitva tartó egység
  • Biztos munkahelyi háttér
  • Versenyképes fizetés
  • Felelősségteljes és változatos munka
  • Családias, vidám, jó hangulatú munkahelyi légkör

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja fényképes önéletrajzát!

JELENTKEZEM