Feladatok

  • A szálloda konyha részlegének szakmai felügyelete, irányítása, gazdaságos üzemeltetésének biztosítása.
  • A konyha folyamatos, rendszeres napi ellenőrzése (hideg-melegkonyha, húselőkészítő, zöldség-előkészítő, előkészítők, raktárak, személyzeti étterem). A fenti tevékenységekhez a személyi és dologi feltételek gazdaságos megtervezése, biztosítása, az ezzel kapcsolatos javaslattétel.
  • A külső beszállítókkal és szolgáltatókkal jó kapcsolat kiépítése.
  • A kiírás szerinti ételek, napi ajánlatok elkészítése.
  • A beosztott szakácsok által elkészített ételek mennyiségének, minőségének, szakszerű tálalásának felügyelete.
  • Az A’la carte étlapok szezonális változtatásainak elkészítése és a rendezvények kínálatainak kidolgozása, modern, változatos, a vendégkör igényeinek megfelelő ajánlatok kialakítása. 
  • Aktív, szakszerű részvétel az a’la carte ételek, rendelések, félpanziós étkezések elvárásoknak megfelelő színvonalú elkészítésében és tálalásában. 
  • Étkeztetéseknél aktív szerepvállalás az előkészületi és a kiszolgálási munkafolyamatokban.
  • Beosztottak irányítása, fejlesztése, csapat összetartása. Új kollégák interjúztatása, felvétele, betanítása, fejlesztése.
  • A vendéglátás területét érintő mindennemű törvényi szabályozás ismerete, azoknak megfelelő munkafolyamatok kialakítása, ellenőrzése és fenntartása.
  • 4 csillagos szállodai sztenderdek szerinti színvonal biztosítása. Minőség folyamatos ellenőrzése, fejlesztése.
  • Társ területekkel való folyamatos, hatékony kapcsolattartás.
  • A munkakörhöz tartozó szoftverek, alkalmazások napi szintű használata.
  • Az irányításod alá tartozó dolgozók Nexon rendszerben történbő munkabeosztásának elkészítése, a szabadság kérelmek elbírálása, folyamatos ellenőrzése és hónap végi lezárása.
  • Elvégezni a tanulók foglalkoztatásával járó gyakorlati, elméleti oktatásokat és az ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatokat.

Elvárások

  • Középfokú szakirányú végzettséggel rendelkezel és szenvedélyed a főzés 
  • Legalább 2 év hasonló munkakörben szerzett csapatvezetői tapasztalat
  • Szeretnél tanulni, fejlődni, folyamatosan követed a szakmai trendeket és azokat alkalmazod is
  • Kreatív ötleteiddel fejleszted az étterem színvonalát
  • Vendégcentrikusan gondolkodsz
  • Pontos, precíz és megbízható munkavégzés jellemez
  • Előrelátó, analitikus, tervező szemléletmód
  • Proaktív munkavégzés jellemez a részlegedhez tartozó feladatokat, munkamódszereket folyamatosan felügyeled szükség esetén javítod

Előnyt jelent

  • Angol/Német nyelvtudás
  • "B" kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk

Mi az alábbiakat biztosítjuk az elvégzett munkáért cserébe:
  • Szakmaiság: tapasztalt és támogató csapat, stabil szakmai infrastruktúra
  • Stabilitás: biztos munkahely, anyagi biztonság, versenyképes – premizált juttatási csomag 
  • Tudatosság: kulcsfontosságú szereplője lehetsz a szálloda működésének
  • Fejlődési lehetőség: folyamatos tréning lehetőségek, gasztro-meetingek várnak rád
  • Feltöltődés: kedvező üdülési lehetőség a szállodaláncon belül
  • Energia a munka elvégzéséhez: napi egyszeri meleg étkezés a munkanapokon
  • Családias hangulat
  • Utazási költségtérítés

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Céges rendezvények
  • Kerékpártároló
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Az Accent Hotels által üzemeltetett
Aranyhomok Business Wellness Hotel új munkatársát keresi az alábbi pozícióba:
KONYHAFŐNÖK
Szeretnél Magyarország egyik legszínesebb, legdinamikusabban fejlődő szállodaláncnál dolgozni, amely jelenleg 27 szállodát üzemeltet Magyarországon és Ausztriában egyaránt? Szeretnél Te magad is folyamatosan fejlődni, komoly szakmai támogatást, hátteret kapni?
Ha minderre vágysz, akkor jelentkezz hozzánk!

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja magyar nyelvű fényképes önéletrajzát.

JELENTKEZEM