Feladatok

  • Az étterem napi működésének az irányítása
  • Adatalapú tervezés és műszakszervezés
  • Csapatod motíválása és támogatása, hatékony beosztás készítése
  • Rendelések pontos és gyors kiszolgálása, a vendégek elégedettségének biztosítása
  • Élelmiszerbiztonsági, higiéniai és minőségi előírások betartása és betartatása
  • Szoros együttműködés a menedzsmenttel és jelentések készítése a műszakok teljesítményéről

Elvárások

  • Vezetői tapasztalat gyorséttermi vagy vendéglátóipari környezetben
  • Kiváló kommunikációs és szervezési készségek
  • Nyitottság az új dolgok elsajátítása iránt, terhelhetőség
  • Rugalmasság, gyors probléma megoldó készség
  • Elkötelezettség a minőség és vendégelégedettség iránt

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés és bónuszlehetőségek
  • Folyamatos trainingek és fejlődési lehetőségek
  • Barátságos, támogató munkahelyi környezet
  • Stabil, hosszútávú munkalehetőség egy növekvő hálózatnál

Céginformáció

Siófok városának első, országosan piacvezető gyorséttermi hálózata, siófoki éttermébe keres ambiciózus, motívált műszakvezető képzésre Kollégáit. 

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajz megküldésével a "Jelentkezem" gombra kattintva.

JELENTKEZEM