Feladatok

  • A konyha, az étterem, a büfé és a sky boxok üzemeltetésének teljes körű irányítása
  • Csapat koordinálása és motiválása
  • Költségvetés tervezése és folyamatos optimalizálása
  • Rendezvények gasztronómiai szervezése és lebonyolítása
  • Árképzési stratégia kialakítása és felügyelete
  • Stratégiai tárgyalások a beszállítókkal a legjobb feltételek eléréséért 
  • Leltározás, készletkezelés és beszerzések felügyelete
  • Minőségi szolgáltatás biztosítása, a kollégák és a vendégek elégedettségének folyamatos fenntartása

Elvárások

  • Releváns felsőfokú végzettség
  • Vendéglátásban szerzett tapasztalat (minimum 5 év)
  • Vezetői tapasztalat
  • Költségvetések és leltárkezelés terén szerzett tapasztalat
  • Eseményszervezési tapasztalat
  • Tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
  • B kategóriás jogosítvány
  • Ms Office felhasználói szintű ismerete
  • Kiváló szervező és problémamegoldó készség
  • Rugalmasság, proaktív gondolkodás és megbízhatóság
  • Tulajdonosi szemlélet

Amit kínálunk

  • Hosszútávú stabil munkahely egy dinamikusan fejlődő sportklubnál.
  • Inspiráló, sportközpontú munkakörnyezet
  • Izgalmas kihívások, változatos feladatok

JELENTKEZEM