Feladatok:
A munkaterület és a vendégtér előkészítése a nyitásra
Teríték felhelyezése
Vendégek fogadása és leültetése, választék ismertetése
Felveszi és továbbítja, illetve összeállítja az étel és ital rendelést, felméri a vendégek igényeit, kezeli az észrevételeiket, szükség szerint kínál, utántölt
Italok készítése és felszolgálása
Előkészíti a következő napi fogyóeszközöket és a dekorációs elemeket
Elszámol a napi bevétellel (készpénz, bankkártya slipek, szoba terhelések)
Elvárások:
2-3 éves szakmai tapasztalat
Angol nyelvtudás (társalgási szinten)
Terhelhetőség
Vidám, agilis személyiség
Amit kínálunk:
Az első három hónapban ingyen szálláslehetőség
Azonnali kezdési lehetőség
Hosszútávú, stabil munkahely
Esetenként külföldi munkavégzés a világ különböző pontjain elhelyezkedő szállodaláncolatba
Napi egy meleg étkezés
Egyéb információ az állásról:
2 műszakos munkarend