Feladatok

  • A szálloda éttermében, bárjában, rendezvénytermében, teraszán való magas szintű felszolgálói munkavégzés
  • Az éttermi választék kifogástalan ismerete, ajánlása a vendégek részére
  • A rendelések színvonalas felszolgálása
  • Hozzájárulás a vendégelégedettséghez, vendégélményhez
  • Az esetleges vendégpanaszok gyors,  udvarias megoldása
  • Pénztárgép kezelése

Elvárások

 
  • Vendég – és minőségközpontú gondolkodás
  • Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
  • Segítőkész, kedves, empatikus személyiség
  • Dinamikus, udvarias munkavégzés
  • Jó problémamegoldó készség
  • Csapatban történő munkavégzés szeretete
  • Megbízhatóság

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Minaro Hotel Kft.
3910 Tokaj

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát!

JELENTKEZEM