Feladatok
- Érkező vendégek rendeléseinek felvétele, kiszolgálása, italok elkészítése, ételek felszolgálása
- Vendégekkel való kapcsolattartás
- Előre elkészített, self-guided borkóstoló sorok ismertetése, vendégek segítése
- Központi hívószámon érdeklődők kérdéseinek megválaszolása
- Kollégákkal való szoros együttműködés (asztalok előkészítése, vendégtér rendezése, ültetés)
- Vendégekkel való kapcsolattartás
- Előre elkészített, self-guided borkóstoló sorok ismertetése, vendégek segítése
- Központi hívószámon érdeklődők kérdéseinek megválaszolása
- Kollégákkal való szoros együttműködés (asztalok előkészítése, vendégtér rendezése, ültetés)
Elvárások
- Magyar anyanyelvi szint, angol - középfok
- Vendégközpontú szemléletmód
- Terhelhetőség, csapatszellem, megbízhatóság
- Alkalmasság önálló, precíz, dinamikus munkavégzésre
- Igényes, ápolt megjelenés
- Heti 4 műszak (lehet rövid és hosszú is), min. 1 hétvégi műszak vállalása
- Vendégközpontú szemléletmód
- Terhelhetőség, csapatszellem, megbízhatóság
- Alkalmasság önálló, precíz, dinamikus munkavégzésre
- Igényes, ápolt megjelenés
- Heti 4 műszak (lehet rövid és hosszú is), min. 1 hétvégi műszak vállalása
Előnyt jelent
- Előzetes vendéglátói, idegenvezetői vagy sommelier tapasztalat nem szükséges, de előnyt jelent
Amit kínálunk
Munkavégzési idő:
Műszak 1:
- vasárnap-csütörtök 13:30-23:30
- péntek-szombat 13:30-00:30
Műszak 2:
- minden nap 16:00-22:00
Betanulás:
- Órabér az oktatás idejére br. 1.600 ft/ óra
- Megtanulhatod a borokról szóló ismeretek alapjait, hogy kell bort kóstolni, mit kell tudni a magyar gasztronómiáról nagy vonalakban, kiszolgálás alapok, pult- és italkezelés alapok, kasszázás
Egyéb:
- Kiemelt bérezés: órabér + Szervizdíj a napi forgalom után és borravaló
- Csapatépítő programok
- Értékesítési és vendégkezelési továbbképzések
- Kedvezményes fogyasztás a cégcsoport programjain, helyszínein
- Hosszútávú munkalehetőség
- Fiatalos dinamikus csapat
- Előrelépési lehetőség, akár a cégen, akár a vállalatcsoporton belül
Műszak 1:
- vasárnap-csütörtök 13:30-23:30
- péntek-szombat 13:30-00:30
Műszak 2:
- minden nap 16:00-22:00
Betanulás:
- Órabér az oktatás idejére br. 1.600 ft/ óra
- Megtanulhatod a borokról szóló ismeretek alapjait, hogy kell bort kóstolni, mit kell tudni a magyar gasztronómiáról nagy vonalakban, kiszolgálás alapok, pult- és italkezelés alapok, kasszázás
Egyéb:
- Kiemelt bérezés: órabér + Szervizdíj a napi forgalom után és borravaló
- Csapatépítő programok
- Értékesítési és vendégkezelési továbbképzések
- Kedvezményes fogyasztás a cégcsoport programjain, helyszínein
- Hosszútávú munkalehetőség
- Fiatalos dinamikus csapat
- Előrelépési lehetőség, akár a cégen, akár a vállalatcsoporton belül
Munkahelyi extrák
- Ingyen kávé, üdítő
Céginformáció
Újonnan nyíló belvárosi borétterem keres felszolgáló-pultosokat rugalmas munkaidővel.
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gomb megnyomása után, csatolj egy magyar nyelvű, fényképes önéletrajzot pdf formátumban.