Feladatok

  • Vendégek fogadása, asztalhoz kísérése
  • Vendégek tájékoztatása, az étlapon és az itallapon szereplő tételek értékesítése
  • Rendelések felvétele
  • Italok elkészítése
  • Ételek és italok felszolgálása,
  • A vendégtér, munkaterület tisztán tartása, asztalok terítése, leszedése
  • Számlák kiállítása, fizetés kezelése, pénztárgép használata
  • Részvétel az étterem napi feladataiban
  • Észrevételek, javaslatok tétele az értékesített termékekkel kapcsolatban, új termékjavaslatok megfogalmazása

Elvárások

  • Légy proaktív, rendelkezz jó kommunikációs készséggel!
  • E munkakörben elengedhetetlen a jó problémamegoldó képesség.
  • Légy csapatjátékos!
  • Tudj és akarj tanulni, fejlődni!
  • És ami a legfontosabb, légy jó értékesítő!

Előnyt jelent

  • Releváns szakmai tapasztalat.
  • Pultos szakmában szerzett tapasztalat.
  • Borokhoz való minimális hozzáértés, vagy borok iránti érdeklődés.
  • Csepeli, vagy Csepel környéki tartózkodás (Pesterzsébet, Soroksár, stb).

Amit kínálunk

  • Biztos, stabil háttér, a tulajdonos az ügyvezető is.
  • Hangulatos, lendületes munkakörnyezet (beépített terasz, galéria rendezvényhelyszín, az étterem előtt egy újonnan épült park helyezkedik).
  • Folyamatos fejlődési lehetőség (belsős és külsős tréningek, barista/mixer/sommelier tanfolyamok).
  • Kiszámítható bérstruktúra (alapbér megegyezés alapján).

Céginformáció

Újonnan alapított cég, azonban az üzlet 37 éve családi tulajdonban van, stabil háttérrel és komoly ismertséggel rendelkezik (a volt Póni). Saját olasz importtal, kizárólagos forgalmazási jogokkal rendelkezünk, mely termékeket webshopon is értékesítjük. Konyhánk mellett fatüzelésű pizzakemencében készítjük nápolyi pizzáinkat. 
 

Jelentkezés módja

Kérem fényképes önéletrajz csatolását! 

JELENTKEZEM