Feladatok
Az Annuska fagylaltbisztró és kávézó legújabb, 2025 márciusában nyitó debreceni üzletébe keressük szakmája iránt elhivatott fagylaltkészítő cukrász munkatársunkat.
Feladatok:
-tavaszi és nyári szezonban fagylaltkészítés (saját receptúránk van, melyre betanítunk), pohárkrémek készítése
-őszi és téli szezonban sütemények, tortaszeletek és gourmet szendvicsek készítése
-munkaterület haccp követelmények szerinti tisztán tartása
-gyümölcsök tisztítása és feldogozása a fagylaltokhoz
-fagylalt- és sütemény nyilvántartási napló vezetése
-cukrászati alapanyagok folyamatos raktári készletnyilvántartása és rendelése
-üzletvezetővel való kapcsolattartás, a készítendő fagylaltok és sütemények előzetes egyeztetése
Elvárások
-Minimum 2 év gyakorlat cukrászati termékek készítése területén
-Szeresd a fagylaltot és vonzzon a fagylaltkészítés világa, a többire megtanítunk
-Legyél kreatív, szeress alkotni és akarj tanulni-fejlődni a szakmádban
-Önálló, pontos és precíz munkavégzés
-Felelősségteljes, megbízható munkatársat keresünk
-Átlagon felüli munkabírás
-Legyél rend és tisztaságszerető, a raktárnak, cukrászüzemnek és munkaeszközöknek mindig makulátlan tisztának kell lenniük műszak végén
-Ne jelentsen gondot a hétvégi munkavégzés sem, azonban nem kell minden hétvégén dolgoznod
-Olyan embert keresünk aki hosszú távra tervez velünk
Előnyt jelent
-Cukrász szakmai végzettség előny, de nem feltétel
-Fagylaltkészítésben szerzett tapasztalat előny, de nem feltétel
-Gyakorlat házias ízvilágú sütemények és pohárkrémek készítésében (pl. zserbó, krémes, piték, sajttorták stb.) Bátran jelentkezz végzettség nélkül is, a legfontosabb hogy legyen tapasztalatod sütemények, torták készítésében és vonzzon a fagylaltkészítés. Otthoni "hobbi" cukrászok is bátran jelentkezhetnek az állásra.
-Előny de nem feltétel ha debreceni lakos vagy
Amit kínálunk
-bejelentett 8 órás munkaviszony
-versenyképes fizetés
-munka törvénykönyve szerinti fizetett szabadság
-év végi prémium
-havonta 170-180 munkaórát kell ledolgoznod, az esetleges túlórákat természetesen kifizetjük
-munkaidőkeret szerinti munkaidő beosztás, melyet rugalmasan magadnak oszthatsz be
-heti 2 szabadon választott szabadnap
-utazási (bérlet) támogatás
-szakmai fejlődési lehetőség
-tágas és ultramodern cukrászműhely a legmodernebb gépparkkal, ahol öröm lesz dolgoznod
-dolgozói étkező, korlátlan kávéfogyasztással
-munkaruha
-egyetem melletti fiatalos és trendi teraszos vadiúj vendéglátóhely, gyönyörű belsőépítészeti megoldásokkal
-Kelet-Magyarország egyik legszebb és legmodernebb fagyizójában dolgozhatsz
-fiatalos csapat és normális főnök (de tényleg)
Céginformáció
Az 1986-ban alapított, közel 40 éves családi fagylaltmanufaktúránk harmadik üzletét nyitjuk meg tavasszal Debrecenben. Büszkék vagyunk a nyíracsádi és Piac utcai üzleteink töretlen sikerére, melyet a folyamatosan bővülő és visszajáró minőségi vendégkörünk is igazol. Nekünk szenvedélyünk a minőségi fagylalt!
Az Annuskában a klasszikus ízeken túl olyan különlegességek kóstolhatóak meg mint a bronte-i pisztácia, tökmag, fügelekváros milotai dió, tonkababos sült banán, Eszterházy, dominikai étcsokoládé vagy a fehércsokoládé és mascarpone fagylaltjaink, valamint cukor és tejmentes fagylaltok is szerepelnek rendszeresen a kínálatukban. Itt a gyümölcsfagylaltok 100% gyümölcsből készülnek, semmilyen aromát, színezéket nem tartalmaznak. Szezonban a szeder Erdőbényéről, a málna Székelyhídról, míg az eper nagyrészt Nyírlugosról vagy Bocskaikertből származik. Különösen büszkék vagyunk a pisztáciánkra, amelyhez a gyümölcs egyenesen szicíliai termelőktől pörkölve érkezik.
Stabil céges hátterünk mellett nem fordulhat elő, hogy késik a fizud, illetve nem fogunk éjszakába nyúlóan túlóráztatni sem. A precíz, pontos és önálló munkavégzést valóban versenyképes bérrel honoráljuk feléd. Mindent megteszünk hogy jól éreznéd magad nálunk, és örömmel járj be hozzánk dolgozni. Arra törekszünk hogy a munkakörülmények kiemelkedők legyenek, mert elégedett vendég csak akkor lesz, ha elégedett az alkalmazott is.
Amennyiben a fenti szempontjaink rád illenek, úgy csatlakozz hozzánk, hogy együtt készíthessük el Debrecen kedvenc fagylaltjait!
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérjük csatolja be fényképes szakmai önéletrajzát, és ha szeretné motivációs levelét is, melyben kifejtheti, hogy miért pont önre essen a választásunk.