Feladatok

  • az étterem napi gazdaságos működésének biztosítása, felügyelete;
  • a munkavállalók szakmai irányítása, beosztása, felügyelete, ellenőrzése;
  • új munkatársak beszervezése, betanítása, munkajogi szabályok betartása;
  • a munkatársak vendégkezelési/értékesítési szemléletének folyamatos fejlesztése, a kiváló vendég kiszolgálás megtartása, fejlesztése;
  • az étterem tisztaságának és az általános HACCP előírások betartatása;
  • mindennapi problémák, nem várt helyzetek gyors és hatékony megoldása;
  • a vendégekkel/megrendelőkkel és a szállítókkal történő folyamatos kapcsolattartás;
  • az étterem koordinálásával kapcsolatos operatív és adminisztrációs teendők;
  • a vállalkozás gazdaságossági és hatékonysági mutatóinak teljesítése;
  • kimenő számlák kiállítása, lejárt számlák követése, kintlévőségek kezelése, posta kezelése;
  • munkaidő rögzítése, szabadságok és betegállományok követése, nyilvántartások előkészítése bérszámfejtéshez;
  • árurendelési/bevételezési, leltár, készletkezelési, nyitási, zárási feladatok;
  • étel-adagok bekerülés számítása/nyilvántartása, elemzése;
  • vezetőséggel és könyvelővel való folyamatos együttműködés, munkájuk támogatása.

Elvárások

  • felsőfokú vagy egyenértékű iskolai végzettség;
  • vezetői gyakorlat közétkeztetésben és/vagy vendéglátásban (referenciával);
  • minimum 5 év vezetői tapasztalat;
  • irodai és éttermi szoftverek felhasználói szintű ismerete;
  • nagyfokú lojalitás, motiváltság, kreativitás, önálló munkavégzés;
  • együttműködő képesség, csapatszellem;
  • gasztronómiai trendek ismerete;
  • jó kommunikációs készség;
  • kiváló vezetői kompetenciák.

Előnyt jelent

  • közétkeztetésben és/vagy vendéglátásban szerzett tapasztalat;
  • séf munkakörben/konyhán szerzett tapasztalat;
  • vendéglátó-ipari szakirányú végzettség (vendéglátó-üzletvezetői tanfolyam).

Amit kínálunk

  • korrekt munkafeltételek;
  • versenyképes jövedelem;
  • jó munkahelyi légkör;
  • H-P 05:30-15:00 közötti munkavégzés (minden hétvége szabad!)
  • DEC22-JAN06 szabad;

Céginformáció

Budapest, XIII. kerületben svédasztalos irodaházi vendéglátással foglalkozó étterem és kávézó, hosszútávra keres lojális és profi munkatársat étteremvezető pozícióra.

Jelentkezés módja

Amennyiben az álláslehetőség felkeltette érdeklődését és megfelel az elvárásoknak, kérjük, küldje el kötelezően fényképes önéletrajzát, valamint kötelezően a fizetési igény megjelölésével a JELENTKEZEM GOMBRA KATTINVA
 

JELENTKEZEM