Feladatok

  • A személyzet teljes körű koordinálása, támogatása az éttermi folyamatokban, beosztások írása, a csapat folyamatos tréningelése, fejlesztése
  • Az üzleti igényeknek megfelelő erőforrások, nyersanyagok és eszközök rendelkezésre állásának biztosítása
  • Food cost és budget számolása, nyomon követése
  • Biztosítja, hogy a csapattagok naprakész tudással rendelkezzenek a menü tételeiről, különleges akciókról, rendezvényekről és eseményekről
  •  A szálloda biztonsági, tűzvédelmi szabályainak, higiéniai, valamint minden egészségügyi és élelmiszer-biztonsági jogszabálynak való megfelelés.
  • Az összes ajánlat rendszeres felülvizsgálata annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a piaci trendeknek.
  • Környezetvédelmi tudatosság
  • Az éttermi személyzet operatív munkájának ellenőrzése, visszajelzés adása és a dolgozók fejlesztése
  • Feladatok priorizálása, kiadása, delegálása
  • Adminisztratív feladatok ellátása
  • A szerviz 10 fős csapatának dinamikus összehangolása, motiválása és irányítása, gyors és higgadt, professzionális döntéshozatal
  • Az étterem mindennapi működésének felügyelete, beleértve a konferenciák, a rendezvények, a bowling, a kiszolgálás, és a bár hatékony koordinálását és üzemeltetését
  • Magas színvonalú kiszolgálás és minőségi ételek biztosítása a vendégek igényeinek kielégítése érdekében, valamint a vendégpanaszok kezelése
  • A vagyontárgyak biztonságának-, a kiszolgált ételek minőségének-, az egységhez tartozó raktárak, előkészítőhelyiségek felügyelete
  • Egységében dolgozó munkavállalók megtartása
  • A szálloda vendéglátó egységeinek színvonalas és gazdaságos üzemeltetése
  • Az étterem önálló vezetése, felelősségvállalás a pénzügyi eredményekért, a forgalom és a bevétel növelése, eredmények elemzése barátságos és megtartó munkakörnyezet megteremtése

Elvárások

  • Kiemelkedő management és kommunikációs képesség, vendég orientáltság és professzionális hozzáállás
  • Gyors és precíz munkavégzés
  • Jó kommunikációs készség és problémamegoldó képesség, Proaktív személyiség
  • Segíts másoknak a legjobbat kihozni magukból
  • Dinamikus személyiség, terhelhető, rugalmas és csapatjátékos egyéniség
  • Folyamatosan megújulunk, rád is számítunk, legyél kész mindig a változásra
  • Megbízhatóság, terhelhetőség
  • Angol vagy német társalgási szintű nyelvtudás
  • Legalább 3 év munkatapasztalat egy nagy forgalmú, magas vendégszámú étteremben, ahol étteremvezető helyettes pozíciót töltöttél be.
  • Szakirányú, minimum középfokú végzettség
  • Felhasználó szintű számítógépes ismeretek
  • Tiszta erkölcsi háttér
  • Légy kedves vendégeinkkel/beosztottjaiddal, hisz nálunk mindenki értékes!
  • Pontos, megbízható megjelenés, környezetre igényes munkavégzés
  • Angol nyelv kommunikációs szinten
  • Menedzseri tapasztalat vendéglátóipari területen, konyhai irányításban és személyzet fejlesztésében
  • Élelmiszerköltségek kezelési tapasztalata
  • Kiváló vezetői, interperszonális és kommunikációs készségek
  • Elszámoltathatóság és rugalmasság
  • Elkötelezettség, a magas szintű szolgáltatás nyújtása iránt

Előnyt jelent

  • Szenvedély az ételek iránt.
  • Ismeret a jelenlegi élelmiszer-trendekről.
  • Hasonló területen szerzett 3+ év tapasztalat
  • Szakirányú felsőfokú végzettség
  • Rendezvényszervezői tapasztalat
  • Hostware rendszer ismerete előny, de nem feltétel
  • HACCP tréningen szerzett ismeretek
  • Közép / felsőfokú angol nyelvvizsga
  • Külföldi vendéglátásban szerzett tapasztalat.
  • Szállodákban szerzett étteremvezetői, teremfőnöki tapasztalat
  • Magas szintű IT-ismeretek.
  • Élelmiszer-higiéniai képesítés

Amit kínálunk

  • Élhető munkarend a vendéglátás területén, heti 40 órában
  • Tekintettel leszünk a szabadnap igényeidre
  • Gyönyörű munkakörnyezet
  • Céges telefonhasználat
  • Versenyképes bérezés
  • Munkába járás költségtérítés MT. szerint
  • Szükség szerint személyzeti szállás lehetőség
  • Kedvezményes szállásfoglalás, üdülés és strandolási lehetőség országszerte
  • Fiatalos, elkötelezett, összetartó csapat
  • Szakmai fejlődési lehetőség

Munkahelyi extrák

  • Orvosi felügyelet
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Sportolási lehetőség

Céginformáció

A harkányi Dráva Hotel Étteremvezető pozícióba keresi új kollégáját jelenlegi csapat bővítése kapcsán. A Dráva Hotel 4 csillagos wellness hotel, konferencia kapacitással. Az étterem svédasztalos reggelit és vacsorát kínál, emellett állandó A'la carte étteremként is működik. Szoros együttműködés van a hotel többi területével. 

Jelentkezés módja

Jelentkezését a magyar nyelvű önéletrajzzal és kísérő levéllel lehet a fenti e-mail címen. 

JELENTKEZEM