Feladatok

  • A vállalatnál működő minőségbiztosítási rendszer (HACCP, IFS FOOD) biztosítása, alkalmazása, felügyelete, dokumentálása.
  • Az élelmiszeripari szakterületet szabályozó törvények, belső szabályzatok oktatása a termelésben munkát végző munkavállalóknak.
  • Külső és belső auditok, hatósági ellenőrzések koordinálása.
  • Bejövő és kimenő áruk ellenőrzése.
  • Nyomonkövethetőség biztosítása, naprakész nyilvántartások vezetése.
  • Gyártásközi vizsgálatok végzése termelésben, szükséges intézkedések megtétele.
  • Vizsgálati, illetve mérési jegyzőkönyvek elkészítése.
  • Az elkészült termékek ellenőrzése, minőségi és érzékszervi vizsgálata.
  • Külsős laborvizsgálatok koordinálása.
  • Új termékek fejlesztése (gyártmány- és receptúrafejlesztés, fejlesztések dokumentálása, tápérték számítás).

Elvárások

  • Szakirányú végzettség (élelmiszermérnök vagy élelmiszeripari technikus)
  • Pályakezdők jelentkezését is várjuk 
  • Nagyfokú precizitás
  • Kiváló kommunikációs készség írásban és szóban
  • MS Office programcsomag aktív használata (Word, Excel), vállaltirányítási rendszerismeret;
  • Proaktív szemlélet és cselekvőképesség

Előnyt jelent

  • IFS FOOD dokumentálásában és működtetésében, külső és belső auditok szervezésében szerzett tapasztalat
  • Egészségtudatos táplálkozás és gasztronómia iránti érdeklődés

Amit kínálunk

Határozatlan idejű, teljes munkaidős munkaszerződés
1 műszakos munkarend
Hosszútávú munkalehetőség
Változatos, kreatív, felelősségteljes munkakör
Támogatjuk a munkakörhöz kapcsolódó tanfolyamokon való részvételt

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintva küldje el fényképes Önéletrajzát, bérigény megjelölésével.

JELENTKEZEM