Feladatok

  • Főzőkonyha teljes körű irányítása, élelmezésvezető munkájának segítése,
  • Jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása,
  • Megrendelt áruk átvétele, rendezése, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése,
  • Havi áruleltár és az éves eszközleltár elkészítése,
  • Tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése,
  • Az ételkészítés technológiájának betartása,
  • Irányítja, megszervezi, ellenőrzi a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját, egyeztetve az élelmezésvezetővel,
  • Termelési riportok határidőre történő elkészítése.

Elvárások

  • Élelmezésvezetői végzettség,
  • Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt.

Előnyt jelent

  • Közétkeztetésben/élelmezésben szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk

  • Fix munkaidő H-P 6:00-14:30-ig,
  • Hosszútávú határozatlan munkaviszony, 
  • Napi melegétkezés,
  • Képzések, tanfolyamok,
  • Általános munkarend,
  • Azonnali munkakezdési lehetőség.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen gyümölcs, nasi
  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

A Gasztvitál egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozás, amely az élelmiszeripar és vendéglátás területén tevékenykedik. Célunk, hogy olyan ételeket készítsünk, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Fontos számunkra, hogy partnereink és fogyasztóink igényeit maximálisan kielégítsük, és hozzájáruljunk az egészséges életmód elterjedéséhez.

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát, bérigényének megjelölésével.

JELENTKEZEM