Feladatok

  • főzőkonyha teljes körű irányítása,
  • jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása,
  • megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése,
  • havi áruleltár és az éves eszközleltár elkészítése,
  • tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése,
  • az ételkészítés technológiájának betartása, irányítja, megszervezi, ellenőrzi a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját,
  • termelési riportok határidőre történő elkészítése.

Elvárások

  • Élelmezésvezetői végzettség,
  • Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt.

Előnyt jelent

  • közétkeztetési területen szerzett tapasztalat,
  • dietetikus vagy diétás szakács végzettség,
  • bármilyen élelmezési program ismerete.

Amit kínálunk

  • Fix munkaidő H-P 4:00-12:30-ig,
  • Hosszútávú és stabil munkahely,
  • Napi melegétkezés,
  • Képzések, tanfolyamok,
  • Általános munkarend,
  • Azonnali kezdés.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

A Gasztvitál egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozás, amely az élelmiszeripar és vendéglátás területén tevékenykedik. Célunk, hogy olyan ételeket készítsünk, amelyek nemcsak finomak, hanem egészségesek is. Fontos számunkra, hogy partnereink és fogyasztóink igényeit maximálisan kielégítsük, és hozzájáruljunk az egészséges életmód elterjedéséhez.

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát, bérigényének megjelölésével.

JELENTKEZEM