Feladatok
Az üzem szakmai menedzselése, felügyelete és operatív irányítása:
- tulajdonosok által kitűzött szakmai projektek megvalósításában való aktív részvétel (pl. termékfejlesztés);
- termékek minőségi felügyelete;
- termelési ütemtervek készítése és koordinálása, valamint a megrendelések minőségi és mennyiségi teljesítése a termelésvezető bevonásával;
- a termelés optimális kapacitásának beállítása;
- esetleges reklamációk kezelése;
- HACCP-folyamatok betartása és betartatása;
- hatóságokkal történő együttműködés;
- üzem takarítási tervének betartatása és ellenőrzése;
- gépek, berendezések karbantartásának szervezése.
Csapat felépítésében, irányításában való aktív részvétel:
- - beosztások készítése,
- - szabadságok időarányos kezelése,
- - toborzás-kiválasztásban való részvétel.
- - Raktárkészlet program kezelése;
- - Leltárak megszervezése és felügyelete;
- - Termékspecifikációk készítése;
- - Humánerőforrás managementtel kapcsolatos feladatok;
- - Alapanyagbeszerzés koordinálása.
Elvárások
- Szakirányú végzettség
- Cukrászatban szerzett vezetői tapasztalat
- Kreatív, innovatív, elkötelezett, proaktív személyiség
- Kiváló szervező-, irányító- és kommunikációs képesség
- Rugalmasság
Előnyt jelent
Amit kínálunk
- Teljes munkaidőben történő bejelentés, versenyképes bér a jelölt tapasztalata és megegyezés szerint.
- A munkavállaló érdekeit is figyelembe vesszük a foglalkoztatási feltételek megállapodásakor;
- Tervezhető munkaidő és tervezhető szabadság;
- Jól felszerelt üzem, minőségi alapanyagok használata;
- Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőség;
- Családbarát munkakörnyezet, munkaruha, személyzeti kávé, ásványvíz, kedvezményes vásárlási lehetőség cégünk által készített termékekből.
Munkahelyi extrák
- Parkoló
Céginformáció
1117 Budapest, Nádorliget u. 4.
Jelentkezés módja
Kérjük, fényképes önéletrajzát a jelentkezés gombra kattintva szíveskedjen elküldeni.