Feladatok

  • Támogatja a cukrászat zökkenőmentes és magas színvonalú működését
  • Legjobb tudása szerint készíti el az ételeket
  • Kiemelt figyelmet fordít saját és a környezete tisztaságára, gazdaságos anyagfelhasználásra
  • Ellátja az alapvető tisztítási és fertőtlenítési feladatokat a konyha minden területén
  • Ismeri a HACCP előírásokat
  • Elvégzi a felettese (Pastry Chef) által ledelegált munkafolyamatokat

Elvárások

  • Cukrász végzettség
  • Hasonló munkakörben szerzett minimum 3 év tapasztalat
  • Ápolt, kellemes megjelenés
  • Precíz munkavégzés
  • Kreativitás
  • Vendégorientált gondolkodás
  • Megbízhatóság, rugalmasság
  • Csapatjátékos hozzáállás
  • Nyitott, barátságos személyiség
  • Terhelhetőség

Előnyt jelent

  • Szállodában, trendi étteremben szerzett tapasztalat 
  • Angol és/vagy német nyelv ismerete 

Amit kínálunk

  • Hazai és nemzetközi fejlődési lehetőség
  • Hosszú távú munkalehetőség, bejelentett, teljes munkaidős állás
  • Teljesítmény arányos extra juttatások (szervízdíj)
  • Cafeteria 3 hónap után; (Szép Kártya, Sport- és kultúra belépő, Pénztári tagdíj hozzájárulás, stb.)
  • 13. havi bónusz
  • Kedvezmény a szálloda kiszolgálóegységeiben és partnereknél
  • Változatos személyzeti juttatások: Dolgozói programok és elismerések
  • Ingyenes étkezési lehetőség
  • Ötcsillagos munkahelyi környezet
  • Munkaruha biztosítása és tisztíttatása
  • Fiatal, lendületes csapat
  • Dolgozói kedvezményes szálláslehetőség a világ bármely Kempinski és Global Hotel Alliance szállodájában, valamint további dolgozói kedvezmények belföldi partner szállodáknál

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Zuhanyzási lehetőség
  • Céges rendezvények
  • Kerékpártároló
  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérlek csatold magyar és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzodat!

JELENTKEZEM