Támogatja a cukrászat zökkenőmentes és magas színvonalú működését
Legjobb tudása szerint készíti el az ételeket
Kiemelt figyelmet fordít saját és a környezete tisztaságára, gazdaságos anyagfelhasználásra
Ellátja az alapvető tisztítási és fertőtlenítési feladatokat a konyha minden területén
Ismeri a HACCP előírásokat
Elvégzi a felettese (Pastry Chef) által ledelegált munkafolyamatokat
Elvárások
Cukrász végzettség
Hasonló munkakörben szerzett minimum 3 év tapasztalat
Ápolt, kellemes megjelenés
Precíz munkavégzés
Kreativitás
Vendégorientált gondolkodás
Megbízhatóság, rugalmasság
Csapatjátékos hozzáállás
Nyitott, barátságos személyiség
Terhelhetőség
Előnyt jelent
Szállodában, trendi étteremben szerzett tapasztalat
Angol és/vagy német nyelv ismerete
Amit kínálunk
Hazai és nemzetközi fejlődési lehetőség
Hosszú távú munkalehetőség, bejelentett, teljes munkaidős állás
Teljesítmény arányos extra juttatások (szervízdíj)
Cafeteria 3 hónap után; (Szép Kártya, Sport- és kultúra belépő, Pénztári tagdíj hozzájárulás, stb.)
13. havi bónusz
Kedvezmény a szálloda kiszolgálóegységeiben és partnereknél
Változatos személyzeti juttatások: Dolgozói programok és elismerések
Ingyenes étkezési lehetőség
Ötcsillagos munkahelyi környezet
Munkaruha biztosítása és tisztíttatása
Fiatal, lendületes csapat
Dolgozói kedvezményes szálláslehetőség a világ bármely Kempinski és Global Hotel Alliance szállodájában, valamint további dolgozói kedvezmények belföldi partner szállodáknál
Munkahelyi extrák
Céges étkező
Zuhanyzási lehetőség
Céges rendezvények
Kerékpártároló
Ingyen ebéd
Jelentkezés módja
A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérlek csatold magyar és/vagy angol nyelvű fényképes önéletrajzodat!