Feladatok

A fél évszázados múltra visszatekintő Pataki Cukrászda cukrász munkakörbe, tészta/massza/pékáru posztra keresi szakmája iránt elhivatott leendő kollégáját.

Elvárások

Legalább 5 év szakmai tapasztalat.
Lojális, szakmailag elhivatott, tanulni-fejlődni vágyó személyiség.
Önálló munkavégzés
Logikus gondolkodásmód
Szakszerű eszköz, gép, és alapanyag használat
Önmagára és munkájára legyen igényes
Optimális munkatervezés
Jó kommunikáció képesség
 

Előnyt jelent

Szakirányú végzettség
Szakmai rendezvényeken, kiállításokon, tanfolyamon, versenyen való részvétel.

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú, bejelentett munkaviszony egy nagy múltú cukrászdánál
  • Fiatalos, vidám, családias közeg
  • Szakmai fejlődési, tanulási lehetőség (szakmai továbbképzések, tréningek)
  • Korszerű gépek, minőségi alapanyagok a munkavégzéshez
  • Változó munkaidő-beosztás
  • Versenyképes jövedelem megegyezés alapján
  • Munkába járás támogatása

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Kávézó
  • Céges rendezvények
  • Parkoló
  • Munkaruha

Céginformáció

Az érdi Pataki Cukrászda 1973. április 23-án nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Alapítója Pataki János a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének, valamint a Cukrászok és Fagylaltkészítők Nemzetközi Szövetségének volt elnöke. 

Jelentkezés módja

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődésed, szívesen dolgoznál, fejlődnél egy nagy múltú, valódi szakmai értéket képviselő cukrászdában, fényképes önéletrajzodat és motívációs leveledet a Jelentkezem gombra kattintva várjuk! 

JELENTKEZEM