Feladatok

  • Konyhai folyamatok rendszeres ellenőrzése a HACCP előírásoknak megfelelően,
  • Élelmiszerbiztonsági szabályok betartásának folyamatos figyelemmel kísérése,
  • Dokumentációk és nyilvántartások precíz vezetése,
  • Javaslatok megfogalmazása a higiéniai és működési folyamatok javítására,
  • Hatósági ellenőrzéseken való részvétel,
  • Belső auditok lefolytatása, jegyzőkönyvek készítése,
  • Heti riportálás a vezetőség részére,
  • Egyéb ellenőrzési pontok vizsgálata (pl.: készletgazdálkodási mutatók, árukészlet ellenőrzés stb.)
  • Oktatások megszervezése, lebonyolítása

Elvárások

  • Releváns végzettség és tapasztalat a közétkeztetés vagy vendéglátás területén,
  • HACCP ismeretek és tapasztalat élelmiszerbiztonsági ellenőrzésekben,
  • Precizitás, jó problémamegoldó készség,
  • Kiváló kommunikációs képesség és csapatmunkára való hajlam.

Előnyt jelent

  • Népegészségügynél vagy NÉBIH-nél szerzett auditori tapasztalat,
  • HACCP kézikönyv írásában szerzett gyakorlat.

Amit kínálunk

  • Fix munkaidő 6:00-14:30-ig, (vidéki ellenőrzés esetén korábbi kezdés)
  • Általános munkarend,
  • Hosszútávú határozatlan munkaviszony, 
  • Azonnali munkakezdési lehetőség,
  • Budapesti telephely, országos terület.

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Közétkeztetéssel és betegétkeztetéssel foglalkozó cégcsoportunk belső ellenőrzési csapatát szeretnénk bővíteni egy új kollégával annak érdekében, hogy az általunk ellátott szolgáltatás az elvárásoknak megfelelő, minőségi, innovatív, egészséges, valamint minden szinten szabálykövető és kifogásolhatatlan lehessen.

Jelentkezés módja

Jelentkezni a "Jelentkezés" gomb megnyomásával, illetve fényképes önéletrajzzal lehet.

JELENTKEZEM