• Az alapozó oktatás segít a vállalati működés és a szoftvereik megismerésében. A betanulási folyamatban mentorok támogatnak majd mind általános, mind pedig szakmai kérdésekben.
  • Munkád során szükséged lesz alapvető elméleti és gyakorlati adatbázis üzemeltetési tudásodra, melyet angol nyelven is lehetőséged lesz alkalmazni.
  • Részt veszel majd a rendszer telepítésében és frissítésében a cég saját felhő alapú, illetve ügyfeleink környezetén. Rendszerek, adatbázisok, szerverek paraméterezése, tesztelése és egyszerűbb
    üzemeltetési feladatok elvégzése, illetve ezek monitorozása is a munkád része lesz.
  • Az ügyfelek részére telefonos ügyfélszolgálati támogatást is biztosít a cég, melybe szintén be fogsz kapcsolódni, normál irodai munkaidőben. 

Elvárások:

  • Legalább 1 év releváns szakmai tapasztalat (alkalmazás üzemeltetés)
  • MSSQL adatbázis, IIS Web szerver, Terminal szerver üzemeltetésben szerzett tapasztalatod is előnyödre válhat.
  • Találkoztál már az Atlassian termékekkel és Sharepointtal, esetleg Microsoft felhő (SaaS) alapú alkalmazásokkal? Ügyfelünknél ezt a tudást is kamatoztathatod.
  • Középfokú angol nyelvtudás szóban és írásban

Egyéb információ az állásról:

Megbízónk felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járul hozzá partnerei sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ötvözik.

Ügyfelünk termékeit insource, outsource valamint SaaS szolgáltatási formákban is elérhetővé tesszi, melynek biztonságos és folyamatos üzletetmenetet biztosító működését az IT szolgáltatás csapat is támogatja.

Az IT üzemeltetést elsősorban Microsoft platformon végzik. Az ITIL módszertan alapján sorolják be tevékenységeiket, így jól keretezett, átlátható struktúrában működnek. Ügyfeleiket a rendszerek IT üzemeltetésével kapcsolatban távoli kapcsolattartással és időnként akár a helyszínen is támogatják. 

Cégnév: Randstad Hungary Kft.
Kapcsolattartó: <ul> <li><span style="font-weight: 400;">Szakmai fejlődési lehetőséget és Microsoft tanúsítványok me
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Alkalmazás támogató Pest megye

Megbízónk felelős szolgáltatóként megbízható HR megoldásokkal járul hozzá partnerei sikereihez, melyek az innovatív tudást és a korszerű technológiát ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE