Feladatok

  • Ételek elkészítése megadott receptúra alapján
  • Felkészül a napi menetrend szerint az a’ la carte ebédre és vacsorára
  • Alapanyagok minőségének ellenőrzése
  • Elkészíti a szobaszerviz rendeléseket, bekészítéseket, személyzeti ételeket, rendezvények ételeit.
  • A rendezvény kiírás alapján időben felkészül és előkészíti a rendezvények megrendelt ételeit, időben frissíti a kávészüneteket
  • A vacsora után a büféasztalt a reggelihez letisztítva, rendben hagyva készíti elő
  • A szavatossági időket szigorúan betartja
  • Az ételek minőségi elkészítése a HACCP rendszer szigorú betartása mellett

Elvárások

  • A pozíció betöltéséhez szakirányú végzettség szükséges
  • A modern gasztrotrendek ismerete
  • technológia- és alapanyagismeret
  • Önálló munkavégzés, jó munkaszervezési és probléma megoldási képesség
  • Vendég- és színvonal-központúság
  • Korrekt, jó munkatársi kapcsolat, szakmai elhivatottság
  • Önálló munkavégzés

Előnyt jelent

  • Szállodában A’la Carte szakácsként szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Versenyképes fizetés teljes, 8 órás bejelentéssel 
  • Személyzeti meleg étkezés naponta 1 alkalommal
  • Munkaruha biztosítása, mosatása
  • Fiatalos csapat egy teljesen új épületben
  • Kiváló munkakörülmények biztosítása
  • Könnyen megközelíthető belvárosi munkahely

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Budapest belvárosában, az Oktogontól pár perc sétára, két éve nyílt Up Hotel Budapest**** kínálja fiatalos, modern szobáit vendégei részére. Szállodánk magas színvonalú szolgáltatásokkal, az egy ágyas szobáktól egészen a lakosztályig, várja vendégeit. Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapat tagja lenni, jelentkezz hozzánk A'la Carte szakács pozícióra.

Jelentkezés módja

Jelentkezni fényképes szakmai önéletrajzzal lehetséges.

JELENTKEZEM