Az Ön új cége

Jól ismert autóipari gyártóvállalat

Az Ön új pozíciója 
A cég pénzügyi osztályán egy személyben lesz az adózási szakértője a vállalatnak. Szorosan kell együttműködni a könyvelési osztállyal a mérleg és egyéb riportok elkészítésével. Javaslatokat ad a HR, pénzügy és menedzsment felé adózással kapcsolatban. Éves szinten feljeszti magát a törvényi változásokkal kapcsolatban és ezt prezentálja a megfelelő osztályoknak. 

Mire van szüksége a sikerhez

A következő adónemek mély ismerete segíti a pozíció megpályázásának sikerességét. ÁFA? helyi adók, szakképzési hozzájárulás, társasági adók. Adózási szakértői képesítés és angol nyelv tudása előny.

Mire számíthat parnterünktől

Stabil munkahely, étkezési hozzájárulás, cafeteria és éves bónusz.

Az alapbér pályázatot követően kerül megbeszélésre.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Adótanácsadó Pest megye

Adótörvények folyamatos figyelemmel kísérése, a vállalati folyamatok adótörvényeknek való megfeleltetése Adóbevallások, adókalkulációk ellenőrzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Tax Expert Pest megye

Supporting the Accounting business unit in tax related topics Monitoring legal changes and following up on jurisdictional cases ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adótanácsadó Nógrád megye

Vevői követelések kezelése Adóügyi nyilatkozatok továbbítása az illetékes hatóságnak Hatóságokkal történő kapcsolattartás Rendszeres és ad-hoc ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adózási munkatárs Pest megye

Adóbevallások, önellenőrzések elkészítése Adózással kapcsolatos könyvelési feladatok elvégzése Külföldi, belföldi szállítói számlák ellenőrzése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE