Adminisztratív munkatárs@HCS Center Kft. Állás leírása: 19 fős csapatunk lehet, hogy csak Rád vár! :) ℹ️ Feladatod, az lenne, hogy nyilván tartsd ügyfeleink elismeréseit, képzéseit, ami magába foglalja a meghívók kiküldését, a létszámok nyomon követését, az oklevelek készítését és a kapcsolattartást az oktatókkal. ????️ Fontos adminisztratív feladat nálunk a közös naptár kezelése, aktualizálása, illetve a CRM rendszerben való adatrögzítés. Szakmai ismeretek: IT rendszerek (****), Microsoft Office (*****), Google Drive (****) Emberi tulajdonságok: Önállóság, Pontosság, precizitás, Szabálykövetés, Erős problémamegoldó képesség, Jó kommunikációs képesség Végzettség: Egyéb(Középfokú végzettség)) Nyelvtudás: Angol(Társalgási szint)) Feladatok: BNI ügyfelek elismeréseinek, képzéseinek nyilvántartása, képzési meghívók küldése, létszámok nyilvántartása, oklevelek készítése, kapcsolattartás az ügyfelekkel, oktatókkal, teljes csapatunkkal, CRM rendszerben adatrögzítés, közös naptár kezelése Technológiák, eszközök: Microsoft Office, GoogleDrive, miniCRM A cégről Termékünkről: Életre szóló üzleti sikerközösségeket építünk Magyarország vezető kapcsolatépítő szervezete vagyunk, amelyet az “Aki ad, az nyer” üzleti filozófia mentén működtetünk. Az a célunk, hogy életre szóló üzleti sikerközösségek hálózatát építsünk, ahol tagjaink és vendégeink minőségi környezetben, minőségi emberekkel töltenek el minőségi időt, a nálunk szerzett kapcsolati tőke és tudás révén pedig előrelépnek a vállalkozásukban, karrierjükben. Missziónk: A HCS Center célja, hogy életre szóló üzleti sikerközösségek hálózatát építsük, ahol tagjaink és vendégeink minőségi környezetben, minőségi emberekkel találkozhatnak. A nálunk szerzett kapcsolati tőke és tudás révén pedig előreléphetnek a vállalkozásukban, karrierjükben. A BNI® a világ vezető kapcsolatépítő szervezete, amelyet hazánkban is az “Aki ad, az nyer” üzleti filozófia mentén működtetünk!

Cégnév: HCS Europe Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Irodai adminisztrátor Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Mezőgazdasági cégünkhöz irodai pozícióba keresünk adminisztrátor, ügyintézőt hosszú távra. Főbb feladatok: termény elszámoláshoz kapcsolódó nyilvántartások ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adminisztrátor Hajdú-Bihar megye

EKÁER szám megkérése a szállításokhoz Szállítást igazoló dokumentumok alapján EKÁER lezárása Számlázásokhoz kapcsolódó tevékenységek elvégzése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE