Adatelemző - Mesterséges Intelligencia specialista

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

Az autóipar változásban van, és a digitalizáció ennek a fejlődésnek az egyik mozgatórugója - ennek eredménye a prémium autók vásárlásával kapcsolatos elvárások és igények megváltozása, az új üzleti modelleken át és a gyártás változásáig. Az Audi Hungaria számos digitális projektet és kezdeményezést valósít meg annak érdekében, hogy ezeknek a követelményeknek ne csak megfeleljen, hanem túl is szárnyalja azokat. A stratégiai digitalizáció/digitális iroda területe fontos és központi eleme a nyereséges digitális vállalattá válás útjának. Az üzletág fókuszában például a digitális stratégia kidolgozása, a gyártás digitalizálásához kapcsolódó világítótorony-projektek kezelése és marketingje, valamint az Audi Hungaria üzleti modelljének megvalósítása áll. Érdekelnek a digitális autóipari környezet jövőbeli témái és innovációi? Innovatív, ügyfélközpontú ötletek alapján új digitalizációs stratégiát és a jövő új digitális üzleti modelljeit dolgozzuk ki az érintett szakterületekkel együttműködve. Egy agilis munkakörnyezet részese leszel, és ezzel egyidejűleg megismerheted az Audi Hungariát és a konszern világát. Digitalizációs projektmenedzserként lehetőséged van arra, hogy támogasd a csapatot új, innovatív projektek kidolgozásában és megvalósításában. Egy kis agilis csapat tagjaként, ötleteid és tudásod nyereséget hoznak. Érdekes betekintést nyerhetsz az Audi digitális átalakulási folyamatába, és kompetens ismereteket szerezhetsz olyan jövőbeli témákban, mint a "digitális üzleti modellek" vagy a "stratégiafejlesztés".

Következő feladatok várnak Önre

 • Komplex adatgyűjtések és korrelációk analitikus megértése
 • Üzleti sikerszámok értékelése, elemzése és meghatározása (projektmenedzsment releváns KPI-ok, minőségi mutatók, termelési kulcsadatok tekintetében)
 • A mesterséges intelligencia becslése és integrálása a hatékonyság, a növekedés és az automatizálás érdekében
 • Stratégiai projektirányításra vonatkozó intézkedések levezetése
 • Szoros együttműködés a stratégiai vállalatirányítással a KPI-ok feltérképezése érdekében
 • Az Igazgatóság, szakterületek és döntéshozatali bizottságok számára releváns mutatószámok előkészítése
 • Az adatfolyamok osztályozása és tisztítása, valamint további potenciális adathalmazok összekapcsolása és új ismeretek megszerzése
 • Tapasztalat a statisztikák, adatbázisok, programozási nyelvek és BI rendszerek kezelésében, valamint a matematikai megértésben
 • Hozzáértés az adatok megjelenítéséhez és bemutatásához
 • Belső szakmai hálózat felépítése
 • Érdeklődés a technológiai innovációk és trendek iránt, például gépi tanulás, mesterséges intelligencia

Ön az ideális jelölt, ha

 • Főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezik - a közgazdaságtan, az adattudomány, a kontrolling, vagy az informatika területéről
 • Folyékonyan beszél németül, az angol nyelvtudás előnyt jelent
 • Analitikus és megoldásorientált gondolkodás jellemzi
 • Önálló munkavégzésre képes
 • Jó koncentrációs képesség, nagyfokú pontosság és felelősségérzet is jellemzi
 • Jó kommunikációs és prezentációs készsége van
 • Érdeklődik az innovatív technológiák iránt
 • Nagy affinitása van az autóipar és mindenekelőtt a digitális üzleti modellek iránt

Részletes német és/vagy angol nyelvű szakmai önéletrajz csatolását kérjük a pályázata mellékleteként, melyben idegen nyelvtudásait, annak szintjeit is jelölje meg!

Amit kínálunk:

Az Audi Hungaria az elmúlt időszakban fontos lépéseket tett a jövő irányába. Az elektromos meghajtások és az Audi Q3 PHEV gyártásával a vállalat tovább halad az elektromobilitás útján. Győri gyárunk 2020 óta CO2-semlegesen működik és továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntarthatóság iránt. Büszkék vagyunk egyedi szakértelmünkre, legyen szó akár a szerszámgyártás, műszaki fejlesztés vagy IT területeink tevékenységi portfóliójáról.

A mindennapok során a szakmai feladatok jellegéből adódóan átlagosan heti két-három napon támogatjuk a home office lehetőségét, Budapestről pedig közvetlen shuttle buszjáratot biztosítunk a bejáráshoz.

Kollégáink szakértelmét és lelkesedését versenyképes alapbérrel, teljesítményfüggő mozgóbérrel, 13. havi bérezéssel, nyereségtől függő prémium-kifizetéssel és széles körű Cafeteria csomaggal honoráljuk.

Az Audi Hungaria Egészségmenedzsment területe biztosítja többezer munkatárs egészségének fenntartását és elősegítését. Sajátosságunk, hogy a vállalaton belül két Egészségügyi Központban látjuk el a kötelező orvosi vizsgálatokat, kezeléseket. Igyekszünk megkönnyíteni az audis munkatársak mindennapjait patika szolgáltatásokkal, szűrővizsgálatokkal valamint szakorvosi tanácsadással és egyéb fizikai és mentális egészségmegőrző tevékenységekkel.

Aki fejlődni szeretne, megtalálhatja a maga útját az Audi Hungariánál. Audi Akadémiánk tréning kínálata saját oktatóink szakértelmével és egyedi partnerkapcsolatok kialakításával kínál szakmai és szakmán túli képzéseket, akár személyre szabott nyelvtanulási lehetőséggel kiegészítve.

Kollégáink mindennapjait folyamatos vásárlási kedvezményekkel, egyedi csomagajánlatokkal támogatjuk szerződéses partnereinknél a vendéglátás, sport, utazás, kereskedelem, telekommunikáció és banki szolgáltatások terén.

Ismerje meg strukturált munkamódszereinket, folyamatszemléletű működésünket, nemzetközi kapcsolatrendszerünket, színes csapatunkat és csatlakozzon hozzánk Győrben!

Az Audi Hungaria azonos esélyt kínál mindenkinek. Aktívan támogatjuk a sokféleséget, a befogadást és olyan környezetet teremtünk, ami minden egyes személy egyéniségét támogatja.

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az Audi Hungaria-nál.
A munkavégzés helye: Győr 
Referenciakód:  GYDP45902

Jelentkezni lehet a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Cégnév: Audi Hungaria Zrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK