mai
mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Targoncás
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A targoncavezető (más néven anyagmozgató) általában raktárokban dolgozó személy, aki targonca használatával helyez át termékeket egy adott pontból a másikba. Ezek mellett fő feladata a szállítmányok ki-, és berakodása, illetve a leltározás.

Targoncás állás feladatai:
- szállítmányok ki-, és berakodása (kamionrakodás)
- áru raktározása
- a gyártásból a késztermékek elszállítása, időre
- gépi anyagmozgatás targoncával üzemi területen
- a termékek leltározása, beérkező termékek rendszerben való könyvelése
- áruátvétel (mennyiségi, minőségi)
- raktári rend biztosítása
- munkavállaló által használt eszközök rendben tartása
Elvárások
Elvárás az érvényes targoncavezető jogosítvány és a szakmunkás végzettség. Gyakran kérik azt is, hogy a targoncavezető tudjon több műszakot vállalni. Egyes helyeken elvárás mindhárom gépcsoportra megszerzett jogosítvány. Tekintve, hogy folyamatos mozgás szükséges a targoncás állás betöltéséhez, fontos a jó állóképesség, a terhelhetőség és a megbízhatóság. A jó fizikai erőnlét szükséges. Gyakran előny jelent, ha a targoncásnak van anyagismerete, illetve az esetlegesen kialakuló váratlan helyzetek kezelése ne legyen probléma számára. Előnyt jelent a targoncás állás megszerzéséhez, ha a munkavállalónak van tapasztalata hasonló gépek kezelésében.
Juttatások
Az alap havibér fölött a teljesítményarányos prémiumokat is ajánl gyakran a munkaadó. A targoncavezető utazásában gyakran segít a cég, esetenként 100%-ban téríti. Ezek mellett vásárlási kedvezményeket is szoktak ajánlani a munkaadók a cég boltjaiban. Továbbképzések és betanítás gyakran elérhetőek a targoncás állásoknál. A munkaruhát, illetve gyakran az étkeztetést a munkaadó biztosítja.