Operátor állások

- 486 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai

Operátor kollégákat keresünk tapasztalattal

Tapasztalattal rendelkező Gyártósori operátor – gépkezelő kollégákat keresünk 2-3-4 műszakos munkarendben! Biztos lábakon álló stabil munkahelyet ... megnézem

mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Operátor
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

Az operátor vagy gépkezelő általában automata gépsorok, gyártósorokat üzemeltető, felügyelő gyári munkás. Felügyeli és működteti a gyártógépeket, kiszolgálja a különböző termékeket előállító automatizált, vagy részben automatizált berendezéseket. A gyártás / termelés különböző iparágaiban dolgoznak termelési / üzemi gépkezelők. Ez alapján megkülönböztethetünk gépipari gépkezelőt, autóipari gépkezelőt, elektronikai ipari gépkezelőt, csomagolóipari operátort, bemérő, minőségellenőr, összeszerelő operátort stb.

Az operátor (angolul: operator) feladatai jellemzően
- a megmunkálandó alapanyagok előkészítése,
− a gyártás egy részfeladatának elvégzése,
− vizuális (minőség)ellenőrzés, gyakran a selejtek válogatása,
− a kitűzött termelési célok elérése,
− a gépek, berendezések szakszerű ápolása, működésének felügyelete, a gyártási folyamat zavartalanságának biztosítása,
− működtetés során a technológiai előírások és berendezés kezelési utasításának betartása,
- eltérések, hibák jelentése a műszakvezetés felé.

Elvárások:
A gépkezelő munkája általában betanított munka, legtöbbször általános iskolai vagy szakiskolai végzettség elégséges a munkavégzéshez. Összetettebb gépek működtetésénél az érettségi is elvárás.
Munkarend:
A termelés folyamatos biztosításáért, az operátorok két vagy három műszakos munkarendben dolgoznak. A munka elvégzéséhez fontos a jó a monotonitástűrés és állóképesség. Szükség van hozzá prezizitásra, megbízhatóságra, az alapvető matematikai műveletek ismeretére és, néha, alapszintű idegennyelv-ismeretre a gép működtetéséhez. Operátor állás országosan több száz elérhető, gyakrani ipari parkok gyártóüzemeiben.
Juttatások:
A gyártó vállalatoknál általában az alapbéren felül műszakpótlékra, teljesítménybónuszra, cafetériára és egyéb kedvezményekre számíthatnak a gépkezelő munkavállalók. Ezen felül a gyártó vállalatok jellemzően támogatják a munkába járást vagy biztosítanak céges buszjáratot, de gyakran kedvezményesen vásárolhatják meg a cég termékeit is.