Biztonsági őr állások

- 10 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai

Álmai állásához magabiztos nyelvtudásra van szükség? A siker garantált, ha itt tanul nyelvet. Megnézem »

FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

  Keresett pozíciók
Biztonsági őr
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés

A biztonsági őr munkát az a személy tölti be, aki bankok, egy bizonyos cég, üzletek vagy hivatalok és az ott tartózkodó személyek védelmével foglalkozik. A biztonsági őr feladatai közé tartozik az is, hogy jól fel tudjon lépni a veszélyt jelentő személyek ellen. Állások biztonsági őröknek könnyen találhatóak az Állásportál.hu-n.

Feladatok
- csomagátvizsgálás, ki- és beléptetés
- kijelölt terület, létesítmény őrzése és védelme
- beérkező szállítmányok őrzése és kísérése
- pénz- és értékszállítások végrehajtása
- személyek testi épségének biztosítása
- személy- és vagyonvédelem
- a területen tartózkodó személyek épségére vagy személyi szabadságára irányuló veszélyek elhárítása


Elvárások
A biztonsági őr munkák betöltésének szigorú szabályai vannak. Fontos elvárás a büntetlen előélet, alapfokú iskolai végzettség és a cselekvőképesség. Ezek mellett elvárás lehet az is, hogy B vagy C típusú jogosítványa legyen a jelentkezőnek. A határozott fellépés és a fizikai erőnlét is fontos, illetve a magas szintű problémamegoldó képesség. Fontos, hogy a biztonsági őr munkát végző személy észrevegye a kialakuló veszélyhelyzetet, illetve a veszélyeztető személy elfogatása és a hatóságokkal való közreműködés. A vagyonőr munkák kivitelezéséhez fontos a pontosság, a gyorsaság, a higgadtság, az önuralom és a terhelhetőség. A munkaadó esetleg vagyonőr vizsgát is elvárhat. Cégtől függően elvárás lehet az idegen nyelv ismerete is.

Juttatások
Az alapbér mellett a biztonsági őr munkák esetekben hozzájárul a munkavállaló útiköltséghez (tömegközlekedési bérletek, stb.). Napi étkezés és szakmai tréningeket is szolgáltathat a munkaadó a személy- és vagyonőröknek. Ezek mellett gyakran jár balesetbiztosítás a bér mellett, esetleges fejlődési lehetőségekkel kiegészítve. A biztonsági őröknek ezek mellett a cég adja a ruházatot is