Feladatok
-
A laboratórium szakmai és operatív irányítása, a kollégák munkájának koordinálása.
-
Termékminőségi vizsgálatok, dokumentációk, eljárások kezelése és naprakészen tartása.
-
Új mérési módszerek bevezetése, reklamációk kivizsgálása, helyesbítő intézkedések elindítása.
-
Minőségügyi célok meghatározása, próbagyártások dokumentálása.
-
Mérőeszközök és vegyszerek beszerzése, kezelése, tárolásának felügyelete.
-
Ellenőrzési rendszerek működtetése, CCP és OPrP pontok kezelése. SAP használata: felszabadítás, zárolás, receptúrák.
-
Auditokon való részvétel, külső és hatósági kapcsolattartás.
Elvárások
• Szakirányú végzettség (élelmiszermérnök, vegyészmérnök)
• Laborvezetői gyakorlat (min. 2 év)
• Analitikus szemlélet, változásokhoz, új folyamatokhoz való gyors alkalmazkodás
• Minimum középszintű angol nyelvismeret, felhasználói szintű MS Office ismeretek
• Hatékony kommunikáció és jó kapcsolatteremtési képesség
Előnyök
• Élelmiszeriüzemi laborvezetői tapasztalat
• ISO szabványok (9001, 14001, 22000 és 450001), FSSC 22000 és AIB rendszer ismerete
• SAP ismerete
• Termékfejlesztés projektekben való tapasztalat
Ajánlat
-
Versenyképes bérezés, rendszeres béremelés és trimeszter gyakoriságú prémium rendszer.
-
Évente 350 000 Ft bruttó Cafeteria, eészségpénztári munkáltatói hozzájárulás havonta.
-
Munkába járás költségtérítése, képzési és fejlődési lehetőségek.
-
Teljes körű élet-, baleset- és betegségbiztosítás, Medicover egészségbiztosítás.