Takarító@DreamJobs Állás leírása: A DreamJo.bs, keresi új csapattagját takarítói pozícióra. Számunkra fontos a tiszta és kellemes munkakörnyezet, és hiszünk abban, hogy a takarítók kulcsfontosságú szerepet játszanak ebben. Szakmai ismeretek: Takarítás (*), mosogatás (***) Emberi tulajdonságok: Fontos, hogy rugalmas legyél, nyugodt Végzettség: (Nem kell papír)) Nyelvtudás: Nem szükséges nyelvtudás) Feladatok: Iroda takarítása, Mosogatás A cégről Termékünkről: Állásportál és Munkaerőpiaci Branding Platform A munkaerőpiaci branding és marketing segítségével hozzuk össze hatékonyan az álláskeresőket a munkaadókkal. Nálunk élmény egy állásra jelentkezni, bekukkanthatsz a cégek backstage-ébe. Megnézheted, hogy kik lesznek a kollégáid vagy beviheted-e a kutyád az irodába, de te is bemutathatod magad a Self-branding profil segítségével. Hiszünk benne, hogy mindenkinek megtaláljuk az álom munkáját. Missziónk: Bemutatjuk azokat a cégeket, ahol az ember nem szimpla erőforrás. Az motivál minket, hogy a hasonló értékrendű jelentkezőket és cégeket összekössük. Hiszünk benne, hogy az elkötelezett munkatársak valóban csapattagokká válnak, sőt, akár a passzív álláskeresők is megtalálhatják az álommunkahelyüket.

Cégnév: DreamJobs
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Üzemi takarító Hajdú-Bihar megye

Tisztatéri üzemi terek takarítása Fertőtlenítőszerek elkészítése Takarításhoz használt mopok előírás szerinti gyűjtése Tisztatéri ruhák feltöltése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Apartman takarító Pest megye

Nemzetközi érdekeltségű belvárosi ingatlankezelő cég keresi apartman takarító kollégáját VI. és VII. kerületi ingatlanok takarításához.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE