Feladatok

Szállodai büféasztalra (reggeli, ebéd, vacsora), a’la carte étkezésre megfelelő ételek elkészítése, nagy mennyiségben főzés.A munkaidő naponta jellemzően 10-22 óráig tart,havi 15-16 nap.
 

Elvárások

  • szakirányú végzettség
  • adott munkaterületen szerzett legalább 1-2 éves szakmai tapasztalat
  • jó kommunikációs képesség
  • önálló, felelősségteljes munkavégzés
  • megbízhatóság, pontosság
  • igényesség a munkára
  • rugalmasság

Amit kínálunk

  • igényes munkakörnyezet,
  • remek csapat,
  • napi étkezés,
  • munkábajárás költségtérítés
  • partnerszállodáinkba kedvezményes üdülés

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

Kérjük, küldje el fényképes önéletrajzát!

Cégnév: Abacus Hotel Zrt.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Szakács Pest megye

27 éve stabilan működő csepeli házhozszállításos étterem és pizzéria keres új szakács kollégát

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Szakács - Tiszaújváros Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Alapanyagok előkészítése, Főzés- és sütés az előre megadott menüterv alapján, Munkaterület tisztántartása.   Önt keressük, ha: Szakirányú végzettséggel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Szakács - Gesztely Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc és környéki álláslehetőségeket kínálunk különböző területeken. Személyzeti szolgáltatóként célunk, hogy segítsük a helyi vállalatok és ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE