Ez az álláshirdetés lejárt: muszaki koordinator

Hasonló aktuális állások:

 

Munkaerő Mester Kft.

Műszaki koordinátor

Piacszerző stratégiát folytató országos lefedettséggel rendelkező termelő nagyvállalat Műszaki koordinátor pozícióba keres munkatársat. Műszaki koordinátor KÓDSZÁM: MUKOR-BA Feladatok: * A vállalat épületeinek és létesítményeinek bővítési-, fejlesztési-, ... »

1 hónapja - még aktuális
Sodexo Magyarország Kft.

Műszaki koordinátor (Szeged)

Szegedi multinacionális partnerének üzemeltetési csapatába keres, kétműszakos munkarendben, teljes munkaidőben. Műszaki koordinátor munkatársat. Feladatok: áru és anyag elosztási feladatok szerelvényezés, polcok és kisebb installációk raktárak rendezése, ... »

Ceres Sütőipari Zrt.

Műszaki és biztonsági koordinátor

A termelési eszközök és berendezések üzemképes állapotának és javításának biztosítása. Együttműködés a Javítási- és karbantartási terv, valamint a Beruházási terv elkészítésében és végrehajtásában. A tűz-, munka- és balesetvédelmi előírások betartásának ... »

Gilbarco ACIS Kft.

Műszaki vevőszolgálati koordinátor

Beérkező hibajelentések és ügyfélkérelmek kezelése Kimenő megrendelések összeállítása, kiküldése A munkák során keletkezett dokumentumok feldolgozása, rendszerezése Kimutatások készítése Hatósági szervekkel és külső beszállítókkal történő folyamatos kapcsolattartás ... »

Munkaerő Mester Kft.

Műszaki koordinátor

A vállalat épületeinek és létesítményeinek bővítési-, fejlesztési-, átalakítási igényeivel kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátása Pályázati és projekt jellegű beruházásoknál a költségvetés készítésében való aktív közreműködés Pályázatok összeállításában ... »

1 hónapja - még aktuális
British American Tobacco Hungary

Termelési műszakirányító / Cella koordinátor

A munkakör fő célja a cella műszakhoz tartozó gépszemélyzet hatékony operatív koordinációja a termelési megrendelések maximális kiszolgálása érdekében Összeköttetés biztosítása a cella személyzet és vezetőség között A termeléshez szükséges munkaerő biztosítása ... »

Trenkwalder Kft

Műszaki ügyintéző, értékesítő

Gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézés. Gépjárművekkel kapcsolatos értékesítési feladatok. Vevők tájékoztatása. Adminisztráció. Releváns szakmai tapasztalat. Középfokú végzettség, előny a műszaki. B kategóriás jogosítvány. Felhasználói szintű számítógépes ... »

FITOUT Zrt.

Műszaki előkészítő mérnök, projekt asszisztens

ajánlatok készítésében való részvétel generál kivitelezés ajánlatok bekérése, műszaki és számszaki ellenőrzése kapcsolattartás az alvállalkozókkal munkához tartozó dokumentáció elkészítése u¨temtervek készítése kivitelezés során az előkészítő feladatok ... »

Trenkwalder Kft

Műszaki ügyintéző, értékesítő

100%-ban magyar tulajdonú Partnerünk számára keresünk műszaki ügyintéző, értékesítő pozícióba munkatársat.Műszaki ügyintéző, értékesítőFeladatok: Gépjárművekkel kapcsolatos ügyintézésGépjárművekkel kapcsolatos értékesítési feladatokVevők tájékoztatásaAdminisztrációElvárások: ... »

INT-Solution Üzleti Tanácsadó Kft.

Műszaki Szaktanácsadó Mérnök - INTS / 14 / 12

Érdeklődsz az elektromos hajtások, vezérlések, terepi buszrendszerek, a pneumatika és az automatizálás iránt? Szeretsz újat tanulni és változatos feladatkörre vágysz, mindemellett egy összetartó csapat tagja is szívesen lennél? Mindezt megtalálod a világ ... »

3 hónapja - még aktuális