Feladatok
- Aktív részvétel a napi főzési folyamatokban
- A konyha működési folyamatainak irányítása, ellenőrzése
- Ételek lefőzése
- Étlapok és egyéb menü ajánlatok összeállítása
- Árukészlet gazdálkodás
- Árurendelés, rendelések leadása
- HACCP elvárások betartása és betartatása
- Személyzet munkájának irányítása
Elvárások
- Magas szintű szakmai ismeretek
- Pozitív gondolkodás
- Jó problémamegoldó készség
- Precíz, lelkiismeretes munkavégzés, megbízhatóság
- Tiszta és rendezett környezet biztosítása
Amit kínálunk
- Nyitottak vagyunk bérezési igényedre, versenyképes jövedelmet biztosítunk.
- Fizetjük a szabadságod.
- Csapatunk minden nap tovább épül a közös ebédekkel.
- Tiszteletben tartjuk a szabadidődet, kizárólag munkanapokon foglalkoztatunk.
- A vírushelyzet megerősített bennünket. Három új éttermet nyitottunk a pandémia alatt, így nem csupán megtartottuk a kollégáinkat, hanem újakat is felvettünk.
Összetartó csapatunkat ezek jellemzik:
- Pozitív gondolkodás
- Precíz munkavégzés
- Támogató légkör
Munkahelyi extrák
- Ingyen reggeli
- Ingyen ebéd