Szeretnél váltani? Nem adod a lelked egy multinak? Kizárt, hogy egy irodában ülj egész nap? Európai szintű jövedelmet szeretnél?

Dolgozz velünk értékesítőként az ingatlanpiacon!

Ha van érettségid és Budapesten vagy az agglomerációban laksz: jelentkezz! Budapest környékén a saját autó elengedhetetlen, viszont tapasztalat nem szükséges.

Amit kínálunk: 16 év tapasztalata és piacismerete egy vidám, összetartó csapatban. Jövőbiztos, tőkeerős háttér, a piacon kiemelkedő támogatással. Profi ingatlanos szoftver, ingyenes oktatás, továbbképzés és sikerorientált, gyors betanulás mentori rendszerrel. Szabad munkaidő beosztás. Családias hangulat. A piszkos anyagiak: a jövedelem teljesítményarányos, jutalékos, valóban kiemelkedő kereseti lehetőséggel - akár 7 számjegyű bevételed is lehet.

Így fog kinézni egy napod: nem kell irodai munkát végezned, ill. egész nap az irodában ülnöd. Sokat fogsz jönni-menni, telefonálni, e-mailezni és ügyfelekkel találkozni különböző ingatlanokban. Asszisztenciát mi biztosítunk, így teljesen az értékesítésre és az ügyfeleidre tudsz koncentrálni.

Olyan hasznos dolgokat is megtanulhatsz nálunk, amelyek az élet más területein is a hasznodra válhatnak.

A Te sikered a mienk is, jelentkezz és mindent megbeszélünk!

Cégnév: Living Home Ingatlan
Kapcsolattartó: Szabó Dénes
Jelentkezés telefonon: 06302319202
Jelentkezés online: sz.denes@lhi.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK