Feladatok

  • Érkező vendégek rendeléseinek felvétele, kiszolgálása, italok elkészítése, ételek felszolgálása
  • Vendégekkel való kapcsolattartás
  • Előre elkészített, self-guided borkóstoló sorok ismertetése, vendégek segítése
  • Központi hívószámon érdeklődők kérdéseinek megválaszolása
  • Kollégákkal való szoros együttműködés (asztalok előkészítése, vendégtér rendezése, ültetés)

Elvárások

  • Magyar anyanyelvi szint, angol - középfok
  • Vendégközpontú szemléletmód
  • Terhelhetőség, csapatszellem, megbízhatóság
  • Alkalmasság önálló, precíz, dinamikus munkavégzésre
  • Igényes, ápolt megjelenés
  • Heti 4 műszak (lehet rövid és hosszú is), min. 1 hétvégi műszak vállalása

Előnyt jelent

  • Előzetes vendéglátói, idegenvezetői vagy sommelier tapasztalat nem szükséges, de előnyt jelent

Amit kínálunk

Munkavégzési idő:
Műszak 1:

  • vasárnap-csütörtök 13:30-23:30
  • péntek-szombat 13:30-00:30

 

Műszak 2:

  • minden nap 16:00-22:00

Betanulás:

  • Első munkanap előtt egy videós anyag megnézése
  • Megtanulhatod a borokról szóló ismeretek alapjait, hogy kell bort kóstolni, mit kell tudni a magyar gasztronómiáról nagy vonalakban, kiszolgálás alapok, pult- és italkezelés alapok, kasszázás

Egyéb: 

  • Kiemelt bérezés: órabér + Szervizdíj a napi forgalom után és borravaló
  • Csapatépítő programok
  • Értékesítési és vendégkezelési továbbképzések
  • Kedvezményes fogyasztás a cégcsoport programjain, helyszínein
  • Hosszútávú munkalehetőség
  • Fiatalos dinamikus csapat
  • Előrelépési lehetőség, akár a cégen, akár a vállalatcsoporton belül

Munkahelyi extrák

  • Céges rendezvények
  • Ingyen kávé, üdítő

Céginformáció

Újonnan nyíló belvárosi borétterem keres felszolgáló-pultosokat rugalmas munkaidővel.

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gomb megnyomása után, csatolj egy magyar nyelvű, fényképes önéletrajzot pdf formátumban. 

JELENTKEZEM