Feladatok
- A szálloda éttermének gazdaságos működtetése.
- Készlet- és árugazdálkodás
- Nyilvántartások vezetése
- Alapanyagok rendelése
- Beosztás megírása, szoros kapcsolattartás a szálloda többi részlegével
- Munkafolyamatok és feladatok szervezése
- Együttműködés a konyha vezetőjével
Elvárások
- Szakirányú végzettség
- Vendégorientált gondolkodásmód
- Csapatmunka, pozitív szemlélet
- Dinamikus, rugalmas munkavégzés, határozott fellépés
- Megbízhatóság, terhelhetőség, stressztolerancia
- Kiváló problémamegoldó képesség, kreativitás, jó kommunikációs készség
- Angol vagy német nyelvtudás
Előnyt jelent
- Hasonló területen szerzett tapasztalat
- Hostware szoftver ismerete
Amit kínálunk
- Versenyképes jövedelem
- Biztos hátterű munkahely, hosszú távú munkalehetőség
- Kulturált munkahelyi környezet
- Személyzeti étkezés
Munkahelyi extrák
- Ingyen ebéd
Céginformáció
Jelentkezés módja
A jelentkezem gombra kattintás után csatolja fényképes önéletrajzát!