Ha el tudod magad képzelni egy modern gyárban, a jövő iparágában dolgozva, akkor várjuk jelentkezésed! Elektromos autóipari partnerünk keresi új csapatát a gyártási területre, BETANÍTOTT MUNKÁS pozícióba., Magasan automatizált gyártógépek kezelése, ellenőrzése; Érintőpanelek kezelése, ezen keresztül a gépek paramétereinek beállítása; Munkaterületed rendezetten tartása; Kisebb anyagmozgatási feladatok a gyártáson belül. , Tudd vállalni a folyamatos 12 órás munkarendet (cserébe egyik héten 5 nap pihenőd lesz, 2 dolgozós nap mellett) Ne álljon tőled messze a gyártási környezet! Nem gond, ha még nem dolgozták hasonló pozícióban, amennyiben érezzük rajtad az elhatározottságot. , Munkavégzés helye: Tatabánya Műszakrend: Folyamatos 12 órás munkarend , Átlagon felüli fizetést kínálnak és az idő előrehaladtával még jobban érezni fogod, hogy megbecsülik munkádat; Már próbaidő alatt is biztosítanak SZÉP kártyára nettó 28 000 forintot havi szinten; Tiszta és rendezett a környezet, modern gépparkkal; Még viszonylag az elején tudsz csatlakozni a cég életéhez, ami sok előnyt és lehetőséget rejthet.
Cégnév: Gi Group Deutschland GmbH
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Betanitott munka Sárvár

Sárvári Csirkefeldolgozó Üzembe keresünk Női-Férfi munkaerőt. Férfiaknak Élő Csirkefüggesztés,Nőknek csomagolás, zsigerezés. Elvárások: Férfiaknál ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Segédmunkás Őrbottyán

Betanított segédmunkás kollégát keresünk Őrbottyáni lakatos műhelyünkbe. Feladatok: fúrás, csiszolás, összeszerelés Munkaidő: H-P 1 műszakban, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Betanított munkás Heves megye

Tésztafélék és töltelékek előkészítése Gyártósori gépek kezelése Elkészült termékek csomagolása Munkaterület tisztán tartása Milyen elvárásoknak ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE