Ez az álláshirdetés lejárt: berszamfejto 106

Hasonló aktuális állások:

 

Edymax SE Kft.

Bérszámfejtő

A bérszámfejtő felel a kiosztott projektekben a bérek teljes körű feldolgozásáért és azoknak az általánosan kötelező érvényű jogszabályokkal összhangban történő vezetéséért. Biztosítja valamennyi külső és belső pénzügyi beszámolással kapcsolatos tevékenységet. ... »

GY-HR Solutions Kft.

Bérszámfejtő - Oroszlány

Szeretne egy nagy világvállalat "vidéki" telephelyén dolgozni, mint bérszámfejtő és HR adminisztrátor? Akkor ez az Önnek való állás! A munkáját a határidők betartása mellett is pontosan végző munkatársat keres megbízónk. Feladata lesz a bérszámfejtés ... »

Work24

Bérszámfejtő specialista

A piacvezető, Prohumán 2004 Kft. saját csapatába keres munkavállalót az alábbi pozícióba: Feladatok: A munkaviszony létesítésével, megszűnésével és megszűntetésével kapcsolatos adminisztratív teendők ellátása A munkaügyi nyilvántartások (elektronikus ... »

Tech People Hungary Kft.

BÉRSZÁMFEJTŐ (AG)

Megbízónk az ausztriai Heat csoport tagja, mely a legnagyobb európai gáznyomásszabályzó-gyártók egyike. Nagykanizsai központtal keresünk új kollégát BÉRSZÁMFEJTŐ munkakörbe. Feladatok: - Bérszámfejtési feladatok teljes körű ellátása (be- és kijelentés, ... »

Mind-Diák Szövetkezet

Bérszámfejtő gyakornok

Ha diákmunka, akkor Mind-Diák! A diákszövetkezet, aminek folyamatos fejlődését több tízezer diák szorgalma és tehetsége biztosítja. Különböző iparágakban működő hazai és multinacionális cégeknél végezhetsz rendszeresen és alkalmanként diákmunkát, részt ... »

Mascoffices Group Kft.

Bérszámfejtő

Ha rendelkezel már néhány év bérszámfejtői és munkaügyi ügyintézői gyakorlattal, szívesen dolgozol ezen a területen és úgy érzed, önállóan és csapatjátékosként is képes vagy szorgalmasan, hatékonyan, lelkiismeretesen ellátni feladataidat, akkor Te vagy ... »

Linamar Hungary Zrt.

Bérszámfejtő

A Linamar Hungary Zrt. a kanadai multinacionális Linamar Corporation tagjaként Békés megye egyik legnagyobb autóipari alkatrészt gyártó vállalata Magyarországon három divíziót működtet, melyből kettő Orosházán (OROS, LPD), egy pedig Békéscsabán (PPM) ... »

Creative Solution I. Kft.

bérszámfejtő NexonBér

Budapesti vállalat azonnali kezdéssel felvesz Nexon bérprogram ismerettel bérszámfejtőt. Feladat: bérszámfejtés, be-kijelentés, letiltások és csk. kezelés. senior jelölteknél 08-as bevallás, önellenőrzés is.

Randstad Hungary Kft.

Bérszámfejtő

A Randstad Hungary a világ egyik legnagyobb munkaerő-közvetítő és kölcsönző vállalata, a Randstad csoport tagja, mely 55 éves múltra tekint vissza és 39 országban van jelen szolgáltatásaival. Alapvető jellemzőnk a szakmai hozzáértés és minőségi HR ... »

T-HR Kft.

Bérszámfejtő - Oroszlány

Feladatkör:Szeretne egy nagy világvállalat "vidéki" telephelyén dolgozni, mint bérszámfejtő és HR adminisztrátor? Akkor ez az Önnek való állás! A munkáját a határidők betartása mellett is pontosan végző munkatársat keres megbízónk. Feladata lesz a bérszámfejtés ... »