MunkaPortal állás

 

Szeretnéd, ha munkád során  játékosnak, kreatívnak, energikusnak, és mosolygósnak kellene lenne? Szívesen gyártanál játékos eszközöket, énekelnél és fontos szempont lenne, hogy jól érezd magad gyerektársaságban?

Ha kiemelkedően jól – felsőfokon – beszélsz angolul, szereted a gyermekeket, a jó fizetést és a rugalmas időbeosztást és szeretnél egy fiatalos csapat angol tanárává válni, akkor nálunk a helyed!

Kit keresünk?

Elhivatott, kreatív, lelkes és energikus személyiséget, akinek hatalmas életkedve van és mosolyra áll a szája, ha gyerekekkel lehet. Aki szeret és tud dicsérni, valamint van igénye és nyitott a folyamatos szakmai fejlődésre.

Mire számíthatsz?

Ideális munkakörülményekre, jól bevált módszertanra, folyamatos szakmai támogatásra és képzésekre, hosszútávú munkára rugalmas időbeosztással és jó fizetéssel, és nem utolsósorban életvidám pillanatokra.

Ha magadra ismertél, ide várjuk a fényképes önéletrajzodat: szekesfehervar@helendoron.com, vagy érdeklődj: +36/70-623-0567

Cégnév: GOAMAMA
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Tanító Pest megye

A Rogers Személyközpontú Iskolába főállású tanítót keresünk 2021. augusztus 1-jei kezdéssel. Már most várjuk a csapatmunkára nyitott, kreatív, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE