Miért kérünk most Titeket erre?

Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és Termelési vezető munkatársra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.

Mit adunk mi cserébe nektek?

Remélhetőleg új munkahelyet.

Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkoztok, biztosan kaptok értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajzod csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!

Cégnév: Beck and Partners Személyzeti Tanácsadó Iroda
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termelési vezető Komárom-Esztergom megye

Folyadék és porkeverési technológiai területek irányítása műszakvezetőkön, sorvezetőkön keresztül A termelési mutatószámok nyomon követése, megfelelő ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE