Kedves Álláskereső!

Gyártási területen dolgozol és van kisebb csoport menedzselésében tapasztalatod?

Olvass tovább, mert ez az üzenet Neked szól!

A felsővezetői pozíciók mellett szeretnénk a csoportvezetőknek/középvezetőknek is segíteni egy általános álláshirdetés megalkotásával. A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná. 

Ennek érdekében létrehoztunk nektek egy teljesen általános álláshirdetést, és most fel szeretnénk kérni Titeket, hogy:

JELENTKEZZETEK BÁTRAN IPARÁGI TAPASZTALATTÓL FÜGGETLENÜL!

Miért kérünk most Titeket erre?

  • Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és gyártási területre munkatársakra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

  • Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

  • Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.
  • Arra kérünk Titeket még egyszer, hogy próbáljatok meg mindent kitölteni, hiszen onnan fogjuk csak tudni, hogy milyen pozícióra lesz Titeket érdemes továbbítanunk az Ügyfeleinknek.
  • Illetve jelöljétek be azt is, hogy milyen munkaterület iránt érdeklődtök, a hírlevél opciót pedig mindenképpen pipáljátok ki, hiszen ha nem teszitek meg akkor lemaradtok az automatikus állásértesítőkről!
  • Legyetek türelmesek! Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz átvészelni ezt a helyzetet, de éppen ezért szeretnénk nektek legalább ennyivel segíteni!

Mit adunk mi cserébe nektek?

  • Remélhetőleg új munkahelyet. Nekünk is érdekünk az, hogy minél előbb kezdhessetek – ez az első és legfontosabb.
  • Igyekszünk olyan hírleveleket küldeni nektek, amelyben hasznos tanácsokat tudtok olvasni arra vonatkozóan, hogy hogy tudjátok átvészelni ezt az időszakot és hogyan tudtok felkészülni megfelelően az interjúkra, vagy hogyan írjatok megfelelő motivációs levelet.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajzod csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!

Cégnév: Beck and Partners - Állás Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Termelési csoportvezető Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A Társasághoz javításra, futójavításra érkező teherkocsik és tartálykocsik javításának irányítása; A javítási munkák műszaki és munkavédelmi ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Termelési vezető Komárom-Esztergom megye

gyártás tervezése, szervezése, irányítása üzemi dolgozók irányítása kb. 50-60 fő ügyfelekkel való kapcsolattartás, együttműködések fejlesztése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE