Miért kérünk most Titeket erre?

 

  • Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és élelmiszeripari területre munkatársakra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

  • Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

  • Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.

Mit adunk mi cserébe nektek?

  • Remélhetőleg új munkahelyet.
  • Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkoztok, biztosan kaptok értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe. 

Amennyiben érdekes számodra a lehetőség, kérlek nyújtsd be jelentkezésedet önéletrajzod elküldésével. Bízunk benne, hogy hamarosan feltudunk kínálni neked egy nyitott pozíciót!

Cégnév: Beck and Partners Személyzeti Tanácsadó Iroda
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Cukrász Pest megye

Massza, édes tészták készítése, krémes főzés, napi termelésben való részvétel Díszítésben való jártasság Új/kreatív termékek készítése Higiéniai ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Cukrász Pest megye

Meglévő csapatunkat bővítendő, XVIII. kerületi kávéházunkba cukrász kollégákat keresünk a következő posztokra: - tésztaposzt - masszaposzt Tapasztalattal ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Cukrász Hajdú-Bihar megye

Sokféle termékkör, tejszínes torták, francia desszertek, poharasok, bonbon, kézműves torták, piskóta, macaronok.

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE