Partnerünkről

Dinamikusan növekvő, szervezetfejlesztési szolgáltatással foglalkozó Partnerünk számára Agile Coach-t keresünk, aki a változásügynökként az ügyfelek támogatásáért lesz felelős.

 

Feladatok

A munkatárs célja a vállalati ügyfelek transzformációjának / kialakulásának támogatása agilis metodológiával, az agilis szemléletmód közvetítése. Szervezeteket fog coacholni, hogy támogató kultúrát alakítsanak ki a sikeres és tanulékony környezethez. Tréningeket, coachingot és mentoringot nyújt csapatok és vezetők számára.

 

Feltételek

Legalább 2-4 év tapasztalat kifejezetten agilis metodológiával Agile Coachként vagy Scrum Masterként, 150+ fős vállalatokkal való tapasztalat. Változásmenedzsmentben, tréningek és coaching terén szerzett tapasztalat, folyékony angol nyelvtudás.

 

Partnerünk által nyújtottak

Új munkatársuknak a vállalat innovatív és kreatív startup környezetet, rendszeres brainstormingot a munkatársakkal, állandó fejlődési lehetőséget, versenyképes fizetést, home office lehetőséget kínál.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem küldje el jelentkezését a „Jelentkezem” opcióra kattintva.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Agile coach Csongrád-Csanád megye

Fejlesztő csapataink agilis működésének monitorozása lesz a feladatod, beazonosítod az akadályokat és a fejlődési pontokat, majd ezek alapján ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE