Az Ön új cége

Jól ismert autóipari gyártóvállalat

Az Ön új pozíciója 
A cég pénzügyi osztályán egy személyben lesz az adózási szakértője a vállalatnak. Szorosan kell együttműködni a könyvelési osztállyal a mérleg és egyéb riportok elkészítésével. Javaslatokat ad a HR, pénzügy és menedzsment felé adózással kapcsolatban. Éves szinten feljeszti magát a törvényi változásokkal kapcsolatban és ezt prezentálja a megfelelő osztályoknak. 

Mire van szüksége a sikerhez

A következő adónemek mély ismerete segíti a pozíció megpályázásának sikerességét. ÁFA? helyi adók, szakképzési hozzájárulás, társasági adók. Adózási szakértői képesítés és angol nyelv tudása előny.

Mire számíthat parnterünktől

Stabil munkahely, étkezési hozzájárulás, cafeteria és éves bónusz.

Az alapbér pályázatot követően kerül megbeszélésre.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Adózási szakértő Tolna megye

Havi, negyedéves és éves adóbevallások elkészítése. Adók analitikus nyilvántartásának vezetése, könyvelési feladása, főkönyvi egyeztetése. Adók ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adózási munkatárs Pest megye

BUDAPESTI KÖZLEKEDÉSI ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Gazdasági Igazgatóságának Számviteli Főosztálya Adózási munkatárs munkakörbe felvételt ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adózási munkatárs Pest megye

adóbevallások összeállítása, adóbevallással kapcsolatos alapadatok ellenőrzése könyvelés felé adatszolgáltatás készítése adófolyószámla egyeztetés ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE