Legyünk együtt sikeresek! Partnerünk részére keresünk kollégát az alábbi pozícióba: Adótanácsadó (Komárom régió)Feladatok Adóbevallások, bejelentések, önellenőrzések összeállítása;Adókkal kapcsolatos könyvelések, feladások elkészítése, adó folyószámlák egyeztetése;Havi, negyedéves, és éves zárási feladatok ellátása;Intrastat / KSH / MNB jelentések készítése;Állásfoglalások készítése és véleményezése;Könyvvizsgálatokon történő aktív közreműködés;Adózási szabályok, törvényi változások naprakész ismerete, változások nyomon követése. Elvárások Számviteli vagy pénzügyi területen szerzett felsőfokú végzettség;Adózási területen szerzett tapasztalat;ÁFA ismeretek;MS Office ismeret;Pontos, precíz munkavégzés;Analitikus gondolkodásmód. Amit kínálunk Szakmai fejlődési és előrelépési lehetőség;Fiatalos csapat;Nemzetközi környezet;Motiváló bérezés és juttatási rendszer. Előnyök Kommunikációs szintű angol nyelvtudás. Munkavégzés helye Komárom Jelentkezés módja Küldje el jelentkezését a „Jelentkezem az állásra most” gombra való kattintással! A fényképes önéletrajzokat magyar nyelven várjuk. Kérjük, a levél tárgyába írja be a pozíció nevét és a referencia számát. Köszönjük! Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008.
Cégnév: Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Adózási munkatárs Pest megye

a cégcsoport több üzletági társaságának teljes körű adóbevallási kötelezettségeinek elszámolása a hatóságok helyi adóiroda és NAV felé, főkönyvi ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Adószakértő Pest megye

, A MOL Nyrt. és a társasági adó csoportok bevallásainak, önrevízióinak elkészítése/ellenőrzése a jogszabályokban, hatósági és belső szabályzatokban ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE