BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal

 

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény alapján

pályázatot hirdet

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Polgármesteri Hivatal

Hatósági Főosztályán

adóhatósági ügyintéző

munkakör betöltésére.

 

A közszolgálati jogviszony időtartama:

Határozatlan időtartamú közszolgálati jogviszony 6 hónapos próbaidővel.

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

1102 Budapest, Állomás utca 26.

Munkakörébe tartozó feladatok:

Idegenforgalmi adó, talajterhelési díj, gépjárműadó (2020. december 31. előtti), adók módjára behajtható köztartozás vonatkozásában az adóhatósági (beszedés, végrehajtás, méltányosság) feladatok ellátása. Befizetések elszámolásával kapcsolatos feladatok, továbbá nyilvántartási, adatszolgáltatási, valamint egyéb adóigazgatási feladatok elvégzése.

Illetmény:

A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Jegyzőjének a Közszolgálati Szabályzatról szóló 16/2022. (IX. 27.) utasítása az irányadó. A Polgármesteri Hivatalban a hatályos illetményalap 70 000 forint.

Pályázati feltételek:

 • magyar állampolgárság,
 • cselekvőképesség,
 • büntetlen előélet,
 • vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség,
 • a közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet 1. melléklet 14. vagy 19. pontja szerinti szakképzettség

 

Az I. besorolási osztályban:

 1. felsőoktatásban szerzett közszolgálati, gazdaságtudományi, természettudományi, bölcsészettudományi, társadalomtudományi, hittudományi, jogi, műszaki szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és informatikai, ügyviteli, közgazdasági, közszolgálati, jogi szakképesítés, vagy kormányablak ügyintézői vizsga,
 2. felsőoktatásban szerzett gazdaságtudományi, közszolgálati, műszaki menedzser, gazdasági agrármérnöki, jogi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, informatikai, műszaki, logisztikai felsőfokú, illetve mérlegképes könyvelő szakképesítés.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

Adóhatósági munkakörben szerzett szakmai gyakorlat.

 

pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

 • a közszolgálati személyügyi nyilvántartásra és statisztikai adatgyűjtésre, a közszolgálati alkalmazottak és a munkavállalók személyi irataira vonatkozó szabályokról, valamint a kormányzati igazgatási szervek álláshelyeinek nyilvántartásáról szóló 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 1. melléklete szerinti részletes szakmai önéletrajz,
 • iskolai végzettséget tanúsító okiratok másolata,
 • három hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány másolata (vagy annak megkéréséről szóló bizonylat), amellyel a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 39. § (1b) és (1c) bekezdésében, valamint az (1) bekezdés c) pontjában meghatározott követelményeknek való megfelelést igazolja.

A munkakör betöltésének időpontja:

A munkakör a pályázat elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2023. március 31.

Állás, munka területe(i):

 • Pénzügy, Könyvelés
 • Adótanácsadó, Szakértő

A pályázat benyújtásának módja:

A pályázatot elektronikus úton kell benyújtani a lenti "Jelentkezem" gombra kattintva.

Kérjük az elektronikus levél tárgyában feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: SZÜO/388-1/2023, valamint a munkakör megnevezését: ADÓHATÓSÁGI ÜGYINTÉZŐ

A pályázat elbírálásának módja, rendje:

A munkáltató által kiválasztott érvényes pályázatot benyújtókat a munkáltató által kijelölt szakmai bizottság hallgatja meg. A munkáltató a bizottság javaslata figyelembevételével dönt. A határidőn túl beadott pályázatokat érvénytelennek minősítjük. A pályázat csak akkor érvényes, ha a pályázati felhívásban feltüntetett valamennyi formai és tartalmi feltételnek megfelel. A munkáltató fenntartja a pályázat eredménytelenné nyilvánításának a jogát. A pályázat eredményéről a munkáltató a pályázókat e-mailben értesíti.

 

A pályázat elbírálásának határideje: 2023. április 17.

 

A munkáltatóval kapcsolatban további információt dr. Sulyan Tamás osztályvezetőtől a vagy Herendi-Mezei Judit főosztályvezetőtől, illetve intézményünk honlapján szerezhet.

A Kőbányai Polgármesteri Hivatal adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatója az intézményünk honlapján az ügyintézés/adatvédelem menüpont alatt tekinthető meg.

Cégnév: BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI POLGÁRMESTERI HIVATAL
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK