federal trust company kft
Munkatársat keresünk

Adminisztrátor-ügyintéző, tanfolyam és vizsgaszervező

pozícióba.

Főbb feladatok, munkák:

Budapesten, Újpesti felnőttképzési és hatósági vizsgaközpont csapatába keresünk munkaerőt. Több mint 30 fős fiatalos, pörgős csapatunk bővítéséhez várunk munkájára igényes, önállóan dolgozni tudó, precíz, gyorsan tanuló, lelkiismeretes munkaerőt, aki nem riad vissza a kemény munkától, a néha vibráló közegtől. A munka betöltéséhez elegendő átlagos számítógép ismeret, mert saját belső operációs és pénzügyi rendszerrel rendelkezünk, melynek elsajátítása után könnyedén zajlik a munkamenet.
Tisztelettel kérjük és nem győzzük hangsúlyozni, hogy csak azok jelentkezzenek, akik valóban dinamikusan, koncentráltan gondolkozva dolgozni, saját területükön fejlődni szeretnének és nem borulnak ki, ha végig kell dolgozni napi 7-8 órát.

Az álláshoz tartozó elvárások:

számítógépes ismeret

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Motivációs levelet kérünk

Amit kínálunk:

Mi nem kínálunk "versenyképes" fizetést, mert nem tudjuk az mit jelent...
A három hónapos próbaidő alatt 280.000.-forint nettó havi fizetést tudunk biztosítani + bérletpénzt normál, hétköznapi 8 órás munkaviszonyban. A próbaidő letelte után, amennyiben kölcsönösen meg vagyunk elégedve egymással és a folytatásban megegyeztünk, nettó 300-320 ezer forintos fizetést tudunk biztosítani. Túlóra előfordul, melynek minden perce ki van fizetve. Tisztelettel kérjük a jelentkezőt, ezt vegye figyelembe!

Állás, munka területe(i):

  • Adminisztráció, Asszisztens, Irodai munka
  • Adminisztrátor, Dokumentumkezelő
  • Oktatás, Tudomány, Sport
  • Oktatásszervező
  • Pénzügy, Könyvelés
  • Pénzügyi asszisztens, Munkatárs

Jelentkezés módja:

Kérjük fényképes önéletrajzát és motivációs levelét küldje meg számunkra.

Cégnév: Federal Trust Company Kft
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK